Triflow Øvelser

Triflow Øvelser

Triflow Incentive Puste Spirometer er en engangs plastik enhed, der bruges til at udvide lungerne. Det er designet til at fremme langsom, vedvarende maksimal inspiration (SMI), hvilket er vigtigt for det generelle trivsel og for at hjælpe dem med visse sygdomme eller som netop har gennemgået kirurgi. Bruges alene eller som en del af case-specifikke øvelser, en Triflow-enhed gavner dem, der bruger den. Der er advarsler om at være opmærksom på, da ukorrekt brug kan skade åndedrætssystemet.

Post-operative åndedrætsøvelser

Efter operationen er patienter ofte ordineret til at bruge en Triflow-enhed, mens de stadig er på hospitalet. Triflow opfordrer patienterne til at tage dybe vejrtrækninger, der udvider de små luftsække i deres lunger og hjælper med at fjerne luftpassagen af ​​slim. Fjernelse af overskydende slim forhindrer derefter væske i at opbygge i lungerne. Den grundlæggende øvelse kræves af de fleste patienter indebærer at tage dybe, stærke vejrtræk hver 15.-20. Minut. Disse inhalationer medfører, at de tre bolde i enheden stiger op. Målet er at løfte alle tre bolde og holde dem så længe som muligt. Evnen til at forlænge stærke indåndinger øger styrken af ​​patientens lunger og andre respiratoriske muskler.

Triflow Resistance øvelser

Personer, der lider af Duchenne muskeldystrofi, kan bruge Triflow-enheder til at hjælpe med at træne deres respiratoriske muskler. I et 1988-studie udført på Hammersmith Hospital i London fandt forskere, at træningsøvelser udført med en TriFlow II Inspirometer-enhed øgede udholdenhed hos patienters respiratoriske muskler. Den specifikke øvelse krævede patienter at gentage tvungen inspiration 20 gange om dagen. Mens patienterne åndede ind, forårsagede den styrke, som de åndede ind, ind i niveauet af modstand inden for enheden. Ved at udføre 20 inspirationer hver dag udøvede respiratoriske muskler, især membranen, til punktet af muskel træthed. Gentaget i to uger øgede øvelsen musklernes overordnede udholdenhed.

Mål for Triflow-øvelser

Målet med Triflow brug er at styrke respiratoriske muskler. Respiratoriske muskler anvendes kun, når folk inhalerer, fordi indånding er den eneste aktive fase i en respirationscyklus. Åndedrættning er derimod en del af den passive fase af denne cyklus. Under udførelse af Triflow-øvelser skal patienterne være forsigtige med at aldrig udånder stærkt ind i enheden. Sterke udåndinger kan forårsage sammenbrud af alveolerne (den endelige "forgreninger" af åndedrætssystemet, som fungerer som lungenes primære gasudvekslingsenheder). Denne tilstand kan muligvis føre til atelektase, hvilket er sammenbruddet af en del eller hele lungen. Postoperative patienter står over for en øget risiko for atelektase ved at trække vejret ind i en Triflow.

Del:
Kommentarer