Tricks of Hand Cricket

Tricks of Hand Cricket

Håndcricket er et populært spil blandt skolebørn, som tilpasser cricket til et spil, der kan spilles uden en flagermus eller beskyttelsespuder. Skytten kaster en tennisbold på batsmanen, som ville være mere hensigtsmæssig betegnet en håndmand, da han rammer bolden med bagsiden af ​​sine knapede hænder i stedet for en cricketbat.

batting

Batting i håndcricket udføres af en spiller stående ved wickets med sine hænder fastspændt sammen. Bolden er pitched på wickets, og batting spiller forsøger at slå bolden med bagsiden af ​​sin førende hånd uden at bryde grebet mellem de to hænder. Fordi hænderne er fastspændt sammen, er det vigtigt at se positioneringen af ​​fingrene på baghånden, når de vikles rundt om hovedhånden. Ved at holde fingrene ud af vejen kan batsman lettere slå bolden med en flad overflade, så han kan køre bolden præcist. Ved at lade omviklingsfingrene gå fremad i toppen af ​​hovedhånden, skaber spilleren en ujævn overflade, som er mere ideel til skud, der sætter spin på bolden fra hænderne, der ikke rejser så langt, men kan forvirre fielders.

Bowling

Bokseren har til opgave at forsøge at kaste bolden forbi batsmanen for at ramme wickets eller for at få batsmanen til at ramme en situation, hvor han kan løbe ud. Der er to hovedfaktorer, som bowlerne skal ændre for at skabe vanskelige skud, og som kuglerne rejser langsommere end i traditionel cricket, gør det vanskeligere. Krukken kan ændre længden af ​​hans skåle for at forsøge at narre batteren ved at ændre det punkt, bolden kaster og til gengæld kuglens bane som det når wicketsne. Derudover kan potten sætte spin på bolden. Tennisbolden er meget modtagelig for spinding, hvilket gør sidespinsen i stand til at dreje skarpt og spinner som topspin, hvilket forårsager lavt spring eller backspin, som popper bolden op til mere drastisk at ændre kuglens vej.

Andre tips og tricks

Kampen mellem en bowler og batsman er kun starten på udfordringen med cricket. Defensivt kræver holdene en pålidelig wicket keeper, som kan samle kastene fra fielders i et forsøg på at løbe ud i batsmanen. Fielders rådes til altid at være årvågen for at give dem den bedst mulige chance for at reagere på et hit i tide for at lave et spil på bolden og få en fangst eller hjælpe med at løbe ud i batsmanen. Batsman skal, efter at have ramt bolden, passe på at ikke overexercere sig selv, når man scorer efter et hit, da det ofte er bedre at score sikkert en færre og fortsætte batting end at risikere at løbe tør. Strategien om at forsøge at score mere på et hit ændrer sig på baggrund af spillets situation, da et hold efterspurgte kan kræve nogle store spil, mens et hold med en behagelig bly vil være tilfreds med at ikke være løbet tør.

Del:
Kommentarer