Tribute Ideer til Senior Atleter

Tribute Ideer til Senior Atleter

For gymnasier og gymnasiale seniorspillere kan slutningen af ​​en sæson meget vel betyde sidste gang, de nogensinde vil spille deres sport konkurrencedygtigt. Dette kan være en følelsesladet tid for disse studerende; farvel til et hold og en sport, de elsker. Du kan ære disse senior atleter i din skole for deres bidrag på en række måder, både lyst og sentimental.

On-Field Tribute

En ide om, at skolerne kan ansætte til deres fodbold-, baseball- eller softballhold er on-field hyldest. I løbet af årets sidste hjemmebane holdes en kort ceremoni på banen. Annoncøren kan gøre en kort oversigt over en spillers gymnasium eller college karriere og derefter ringe spilleren på banen, eskorteret af hans forældre. Giv spillerne en jubilæumslag, blomster og en plaque eller et trofæ af en eller anden slags. Dette kan også gøres til indendørs sport, herunder basketball og brydning.

Sportsbanket

Højskoler og gymnasier kan holde en banket i slutningen af ​​sæsonen for at ære afdøde seniorer. Skoler kunne endda holde en fest for alle sportshold i slutningen af ​​et skoleår. Studerende og deres forældre bliver klædt op til arrangementet, som normalt er en catered, upscale affære. Trænere og coaching personale bør være ved hovedbordet. Dette er mulighed for, at trænerne giver et dybtgående resumé af hver leders resultater, nogle gange en følelsesmæssig oplevelse. Uddel priser for kategorier som den mest værdifulde spiller, mest forbedrede, bedste attitude og bedste support spiller. Lad seniorerne hver især få en tur til at tale på podiet for at takke deres trænere og medkammerater.

Video hyldest

En video hyldest til senior atleter kan tilføje rørende og sjove øjeblikke på en sports banket. Du kan også gøre senior hyldest i en anden tid, som f.eks. På en gymnasium, så hele elevkroppen kan se det. Lav en video hyldest, der fremhæver en spillers bedste øjeblikke i sin sports karriere, og nogle sjove dem også. Få hjælp fra forældrene til at give baby billeder og hjemme video af atleterne, der spiller sporten i yngre alder. Forvent masser af latter og måske et par tårer, afhængigt af hvordan videoen bliver sat sammen.

Studerende Kropp Tributes

Involver resten af ​​elevkroppen og hylder de højtstående atleter. En ide er at indsætte livsstørrede billeder af hver senior atlet i deres uniform på en gang. Få eleverne til at underskrive deres navne og enhver lille, kort besked, de gerne vil forlade, såsom "Vej at gå!" eller "Tak for den ubesejrede sæson!" En anden ide er at overraske seniorer med tegn på støtte og tillykke med deres holdskabe, når de kommer ind i skabsrummet efter deres sidste spil. En boosterklub eller cheerleaders må muligvis komme ind i skabsrummet inden afslutningen af ​​spillet for at trække det af. Cheerleaders kan også lede publikum i en stående ovation, når en senior atlet gør sit sidste spil i spillet.

Del:
Kommentarer