Trampolinspil til to personer

Trampolinspil til to personer

En trampoliner er et stykke fritidsmateriel. Trampoliner er lavet af elastisk materiale, som folk springer op og ned på. De bruges til motion, fordi de giver aerobiske fordele, når de anvendes regelmæssigt. De er også gode til børn og voksne både at spille på, uanset om du hopper alene eller med en gruppe mennesker. Det kan virke svært at komme op med spil for kun et par mennesker at spille, men der er et par sjove spil for to personer at spille på en trampolin.

Popcorn

En person lægger sig på ryggen med benene gemt i brystet og armene omkring benene. Den anden person hopper rundt om trampolinen og forsøger at popcorn'en til at "pop". Popcornen er "poppet", når personen ikke kan holde benene i brystet længere på grund af studsen. Skift positioner efter popcorn er "poppet".

Slange

En person holder på i den ene ende af et hoppetov og lægger resten fladt oven på trampolinen. Den person, der holder på tovet, begynder at bevæge sig frem og tilbage som en slange over trampolinen. Den anden spiller forsøger at undgå "slangen", men hvis hun løber ind i det, er hun ude og skal skifte steder med hoppeholderen.

Konkurrencer

Test dine trampolinkompetencer mod hinanden. Find ud af, hvem der kan køre de fleste cirkler rundt om trampolinen, hoppe højest, røre tæerne mest tid og mere. Du kan endda ændre det og skabe bevægelsesmønstre, som den anden skal følge - den, der knuser op mønsteret, taber først.

Del:
Kommentarer