Tramacet Vs. Tylenol 3

Tramacet Vs. Tylenol 3

Tramacet og Tylenol 3 er begge receptpligtige smertestillende medicin. Tramacet er en mere kraftfuld medicin end Tylenol 3 og bruges til at behandle mere alvorlige smerter. De indeholder begge smertestillende acetaminophen og er tilgængelige i tabletform. I øjeblikket er de begge kontrollerede stoffer, der kun er erhvervet med recept.

Funktioner

Tylenol 3 indeholder tre medikamenter: acetaminophen, codein og koffein. Acetaminophen virker som smertestillende og feberreducerende middel, der er kendt som henholdsvis analgetika og antipyretika. Codeinen i Tylenol 3 er et narkotisk analgetikum; narkotika er kun tilgængelige på recept. Koffeinen i Tylenol 3 virker kun som et stimulerende middel. Tramacet indeholder to medikamenter: acetaminophen og tramadol, som er en opioid analgetik kun tilgængelig på recept.

Anvendelser

Både Tramacet og Tylenol 3 anvendes til behandling og behandling af smerte. Tylenol 3 bruges til at håndtere mild til moderat smerte, mens Tramacet bruges til at håndtere moderat til moderat alvorlig smerte. De kan bruges til at behandle hovedpine, muskelsmerter, dental smerte, menstruationssmerter, smerte følte efter en operation eller smerte følte efter en ulykke. Acetaminophen hjælper også med at reducere feber.

Egenskaber

Tylenol 3 har form af fladskĂĄrne hĂĄrde, runde hvide tabletter. De har en skrĂĄ kant og er forsynet med en "3" pĂĄ den ene side og "McNEIL" pĂĄ den anden side. Typiske Tylenol 3 tabletter indeholder 300 mg acetaminophen, 30 mg codeinphosphat og 15 mg koffein. Tramacet har form af en kapselformet lysegul tablet. En "J-C" er pĂĄtrykt pĂĄ den ene side, og en "T / P" vises pĂĄ den anden side. Tramacetabletter indeholder 350 mg acetaminophen og 37,5 mg tramadol.

Bivirkninger

Bivirkninger er uønskede reaktioner på en bestemt medicin. Nogle almindelige bivirkninger, der opstår under behandling med Tylenol 3, er: forstoppelse, døsighed, kvalme og opkastning. Andre mere alvorlige bivirkninger omfatter: mavesmerter, høje feber og udslæt. Nogle almindelige bivirkninger af Tramacet er forstoppelse, kløende hud, tab af appetit, kvalme og træthed. Alvorlige bivirkninger omfatter: unormalt hjerteslag, depression og forvirring.

Advarsler

Kvinder, der ammer, bør ikke anvende Tramacet eller Tylenol 3, fordi de passerer ind i modermælken. Tramacet kan påvirke en persons evne til at køre sikkert, det kan også forårsage anfald i høje doser. Fysiske afhængigheder kan forekomme ved brug af enten medicin. Pas på, før du bruger enten Tramacet eller Tylenol 3.

Del:
Kommentarer