Track Coach Jobbeskrivelse

Track Coach Jobbeskrivelse

En banebrydende træner er ansvarlig for at rekruttere atleter, planlægge praksis og møder, undervise teknikker til atleter og holde atleterne trygge og sunde. Som banebrydende coach er det afgørende, at du forstår træningsteknikkerne og reglerne for alle spor og feltbegivenheder.

Lønnen til en sporbusser på mellemskolen eller gymnasieniveau varierer fra $ 600 til $ 5.000 afhængigt af oplevelsesniveau. Sporbusser skal have en baggrund i at arbejde med atleter i mindst en af ​​begivenhederne i spor og felt eller erfaring som sporet og idrætsudøver.

Kom i gang

Din første opgave som track-field coach er at oprette en oversigt over det udstyr, der er tilgængeligt til brug i praksis og i konkurrence. Alle track-field teams skal have følgende grundlæggende udstyr: high jump pit, standarder og cross bar (s); stanghvelgepit, standarder og krydsstænger; polvallepoler af forskellig længde og vægt langhustegods med startbord og rake (r); skud sætte og skud sætte ring; diskus med diskusring og bur; startblokke; relæ stafett (er); og forhindringer.

Den anden opgave som track-field coach er at sikre, at du har en fløjte, et stopur, et udklipsholder og mindst to assistenter eller frivillige til at hjælpe dig med at trænere de forskellige begivenheder, som spor og mark tilbyder. Men hvis du ikke kan rekruttere assistenter eller frivillige, er du ansvarlig for at lære og derefter træne og undervise teknikker til hver af disse grupper. Hvis dette er tilfældet, overveje at deltage i en baneklinik inden starten af ​​sæsonen og læse mindst en manual om coaching-spor og -felt.

Rekruttering af atleter for spor og felt

Sporvognens sport kræver atleter af forskellig form, størrelse og evner. Et konkurrencedygtig sporhold kræver atleter med fart, styrke, magt, hoppeevne og udholdenhed.

Planlægningspraksis

Nøgleordet når man planlægger praksis er organisation. På grund af forskellige begivenheder i spor og felt vil træningen for hver gruppe variere meget. Så hvis du har en gruppe assistenter, kan hver assistent arbejde med en bestemt gruppe af atleter. Men hvis der ikke er frivillige eller assistenter til rådighed, skal du planlægge en træning for hver gruppe.

Holde atleter sikkert og sundt

Sikkerhed er et vigtigt spørgsmål i spor og felt. Som coach skal du instruere dine idrætsudøvere om sikkerhedsproblemer, mens du er på sporet, i kasteområderne, og langs polens hvælving og landingsbaner. Derudover skal du forsyne dine idrætsudøvere med korrekt hydrering og næringsinformation, så de bliver sunde. Endelig underviser dine idrætsudøvere korrekt opvarmning og afkøling teknikker er en nøgle til at reducere risikoen for skade.

Fordele

En sporbanes job er udfordrende, men udbetalingen af ​​at se dine idrætsudøvere bliver vellykket er absolut værd at hele din tid og kræfter. Det er en god følelse at se en atlet, der er et personligt bedste, vinde en medalje, gå videre til et højere niveau af konkurrence eller bare komme ud og deltage.

Del:
Kommentarer