Top 10 mĂĄder at komme i gang med din familie

Top 10 mĂĄder at komme i gang med din familie

At gå igennem samme rutine i gymnastiksalen eller leje på den sædvanlige løbebane kan blive forudsigelig og kedelig og stjæle den entusiasme, du en gang havde til motion. Og at vende hjem svedigt, ildelugtende og udmattet, vil sandsynligvis ikke gøre det tiltalende for dine børn. Men at holde sig i form behøver ikke at være en tidskrævende opgave, der er færdig med solo. The American Heart Association anbefaler 30 minutters øvelse fem gange om ugen, men at pumpe op volumen på hverdagens opgaver kan hjælpe alle med at tjene disse fitness minutter uden endog at indse det.

Prøv noget nyt

Har du været nysgerrig efter en ny fitness klasse eller ønsker at give den nyeste version af yoga et forsøg? Tjek det ud med børnene, foreslog Jolene Goring, certificeret personlig træner og fitness direktør for Geo-Fit personlig træning i Scottsdale, Arizona. "Tilmeld dig en danseklasse, gå på ski eller spil laser tag. Find en ny oplevelse, der er fuld af energi. "

Relaterede: Jolene Goring; Fitness Director, Geo-Fit Personlig træning

Fortsæt

Hvis du gør dit bedste for at være i bevægelse og opmuntrer din søn til at gøre det samme, går det langt i retning af at skabe et aktivt miljø, som varer livet. "Må ikke falde i forældrenes fælde at fortælle dine børn om at sidde stille," sagde Goring. "Tryk på dine fingre, skift din vægt fra side til side. Fidgeters - dem, der engagerer sig i konstant mindre aktivitet - kan brænde omkring 100 ekstra kalorier dagligt. "

GĂĄ, vent ikke

Ankommer til en læge tidligt tidligt eller opdager, at din datters tandlæge kører bag skemaet, betyder ikke, at du sidder fast med et magasin og kommer op på måder at holde fussiness i bugt. "Gå rundt om bygningen, hvis du har lang ventetid," sagde Goring. "De fleste receptionister kan give dig en forventet ventetid. Det er meget bedre end at sidde fast i et trange vagtrum. "

Boogie med din kost

Rengøring er ikke en opgave nogen ser frem til. Men at få alle involverede vil ikke kun få dit hus rent hurtigere, det kan også blive en sjov træning. Skift dit hjem til en familievenlig klub ved at skrue op på lydstyrken på stereoanlægget. "Lyt til musik, der giver dig energi og danser med dine børn. Rengøring af huset tæller som aktivitet, "sagde Goring. "Gør det en udfordring med børnene at se, hvem der kan hente de fleste legetøj."

Forskning en gave liste

Planlægning gave gave til kommende lejligheder, såsom fødselsdage eller helligdage, er en mulighed for at få lidt cardio. Tag dine børn vindue-shopping og meget at se. "Gå ad gangene og se på emnerne," anbefalede Goring. "Halv sjovt beslutter, hvad der skal sættes på listen."

Vedtage en rutine

Gør den to gange daglige hund-walking-session en gruppeindsats. Skift rute for at tilføje variation og øge længden eller hastigheden for at skabe en anden træning, der holder dine kroppe udfordret. Har du ikke en hund? Anvend strategien til præ- eller post-middag gåture eller cykelture rundt om i kvarteret og få dem til en daglig vane.

Spadseretur til butik

Regelmæssige forsynings-shopping ærinder bliver mini-styrke træning og aerob træning sessioner, når du parkerer din bil i et rum langt fra dørene. Skyd det op, når vejret er godt, anbefales Rebecca Kovacs, en fitnessinstruktør på Scottsdale Community College. "Når det er muligt, gå med familien til butikken for at få dagligvarer og lade alle medbringe en taske hjem."

Spilletid

Spil er ikke kun for børnene. Spil interaktive konkurrencer - video eller gammeldags brætspil - eller deltage i aktiviteter, der involverer bevægelse før eller efter måltider. "Lad hvert familiemedlem skifte til at vælge en aktivitet, de nyder for den dag," sagde Kovacs. "Dette kan være en fantastisk måde at inkludere alle familiemedlemmer og skabe mere af en bonding oplevelse for alle."

PĂĄ jagten

En scavenger-jagt omdanner det traditionelle weekendbesøg til den nærliggende park eller stier til et udvidet vandre- og klatreeventyr. Anvend den samme strategi, når du besøger statsparker eller udforsker nyt vandreturområde. "Har scavenger jagt og kigge efter naturgenstande eller identificere bestemte vartegn, som hver person skal mærke," sagde Kovacs. "Derefter samle naturgenstande og opbygge en collage eller scrapbog hjemme med dine samlinger."

Gør det konkurrencedygtigt

Hvis din familie er mere tech-orienteret, foreslog Kovacs at holde konkurrencer for at se, hvem der har akkumuleret de fleste miles, der gik hele dagen, ved at bruge skridttællere eller andre enheder på smartphones og MP3-afspillere. "Eller har konkurrencer at se, hvem der har brændt mest kalorier igennem hele dagen med at lave deres normale dagrutiner."

Del:
Kommentarer