Top 10 jagtpatroner

Top 10 jagtpatroner

Jægere har en række valg, når de leder efter den bedste jagtpatron. Afhængigt af det påtænkte spil og brug har forskellige patroner funktioner, der opfylder jægerens behov. De top 10 jagtpatroner af all-time er rangeret for all-round performance, herunder alsidighed eller evnen til at bruge patronen til flere arter, kraft eller mængden af ​​kinetisk energi fra kuglen for effektivt at slå ned det påtænkte spil og nøjagtighed eller evnen til konsekvent at producere stramme grupper.

.30-06 Springfield

.30-06 Springfield er en mest populære jagtpatron af flere årsager. Det giver alsidighed med evnen til at jage flere arter af stort spil, herunder whitetail hjorte, elg og elg. Ammunition er overkommelig og let at finde med de fleste skydevåbenproducenter, der tilbyder.30-06 Springfield som en kaliber løsning.

.270 Winchester

.270 Winchester er muligvis den bedste allroundjagtpatron med stor nøjagtighed, fladskydning og mild recoil. Kaliberen blev introduceret af Winchester Arms i 1925 og blev berømt af Jack O'Conner, en udendørs og skydevågerforfatter. Patronen er baseret på.30-06 Springfield med et længere tilfælde og slankere krop, der gør det muligt for kuglen at ekspandere hurtigt efter slag.

.300 WSM

Introduceret i 2001, er.300 WSM (Winchester Short Magnum) en moderne version af.30 kaliber. Med den kortere patron er større mængder pulver tættere på tændingspunktet, hvilket resulterer i en jævn tænding, hurtigere kuglens hastighed, bedre ballistik og øget nøjagtighed.

.257 Weatherby Magnum

Roy Weatherby, ejer af Weatherby Firearms, udviklede.257 Weatherby Magnum i 1944..257 kaliberpatronen giver nok strøm og kinetisk energi til de fleste store spil, herunder antilope, hjorte og afrikanske sletter. Den har hurtige kuglehastigheder og flydende ballistik, hvilket gør det til en perfekt mulighed for jagt på åbent terræn.

.204 Ruger

Hornady og Ruger slog sammen i 2004 for at introducere.204 Ruger patronen. Primært anvendt til varmint jagt, herunder prairie hunde og coyoter, det har en blanding af nøjagtighed, effektivitet og magt. Maksimal rækkevidde kan nå 500 meter med en kuglehastighed på 4000 fod / sekund med en 32-kugle kugle.

7mm Remington Magnum

7mm Remington Magnum tilbyder den store spiljæger en god mulighed for jagt på elg og elg. Den skyder fladt og har mere kinetisk energi end.30-06. Ammunitionssalg til 7mm Remington Magnum er konstant øverst, hvilket gør det til et populært valg for mange jægere.

.243 Winchester

.243 Winchester, der blev introduceret i 1955, giver mere alsidighed end nogen anden patron. Det kan bruges til en bred vifte af spil, herunder varmint jagt, hjorte, antilope, vildsvin og sorte bjørn. Ungdoms- og førstegangsjægere kan bruge patronen på grund af den lave recoil, nøjagtighed og effekt.

.458 Winchester Magnum

For farligt spil, som elefanter, løver og Cape buffalo, har.458 Winchester Magnum været et populært valg for afrikanske professionelle jægere siden 1956. Recoil er høj, men kuglehastigheden giver en stor mængde kinetisk energi.

.17 HMR

Med næsepunkts hastigheder på 2.550 fod / sekund med en 20-kornkugle er.17 HMR en fladskæringspatron til mange varmintjægere. Ammunition er let at finde og overkommelig med stor nøjagtighed og lav recoil.

.22 LR

.22 LR (Long Rifle) er blevet brugt i årtier og er et populært valg for jægere over hele verden. Anvendes hovedsagelig til målpraksis, varmintag og lille spil, er.22 LR en perfekt patron til begynder- eller ungdomsjægeren. Ammunition er overkommelig og præcis.

Del:
Kommentarer