Tips til Coaching Coach Pitch Baseball

Tips til Coaching Coach Pitch Baseball

Ungdom baseball spillere overgang fra tee bolden til regelmæssig ungdom baseball ved at deltage i træner pitch og / eller maskin pitch baseball. De tager det ofte vanskelige trin at ramme en bevægende bold. Træningsbaseball giver træneren mulighed for at justere hastigheder og afstande til hitters, hvilket giver ekstra hjælp til dem, der har brug for det. Machine pitch baseball giver hitters mere konsistente pitcher at ramme - men spillerne lærer ikke at se bolden ud af kannenes hånd. Nøglen til at coaching dette overgangsstadium er at have spillere ramt, ramt og ramt nogle flere med forskellige øvelser.

Udvikle din Pitch nøjagtighed

Det vigtigste træningsbanebaseball er trænerens evne til at pitche præcist og lette at ramme. Vis bolden så meget som muligt, og hold din handske ude af vejen. Brug samme greb og samme bevægelse for at komme ind i en rytme. Kast bolden hårdt nok til at holde en flad bane. Juster din afstand og hastighed til hitterens evne. Hvis det er nødvendigt, slår pitch fra det ene knæ til pumpen i niveau til hitterne.

Øv med flere stationer

Batting praksis er naturligvis det kritiske stykke af en produktiv praksis. Trænere skal øve deres pitching og de unge spillere skal ramme. Men i mellemtiden kan andre trænere og forældrehjælpere køre andre øvelser, der involverer at trykke på te, bløde kaster, der rammer net og rammer Wiffle eller begrænsede flyvepulver. Kort geografi på disse flere stationer på en måde, der holder alle sikkert. Drej spillerne gennem stationerne, så de får masser af svingninger i hver øvelse.

Tee Ball

Det udstyr, du brugte i tee-ball, har stadig værdi. Baseball spillere op gennem den store liga niveau bruger tees til at forbedre mekanik. Unge spillere kan bruge dem til at fokusere på korrekt fodplacering, holdning og svingmekanik. Stress vigtigheden af ​​at ramme bolden lidt foran kroppen. Undersøg vigtigheden af ​​at forblive afbalanceret ved at have hitters fryse og holde deres position, når de er færdige med deres sving.

Soft Toss og Wiffle Toss

Til blød kaste står batteren ud for et slårende net fra en kort afstand. Træneren eller hjælperen knæler til siden og forsiden af ​​hitteren og lobs bolden ind i hitterens svingplan. Hitter fokuserer på bolden og kører bolden i nettet. Kast tennisbolde i stedet for baseballs, fordi disse unge ofte vil savne nettet. Med plastfyldte Wiffle-bolde eller andre begrænsede flydende bolde kan en træner eller hjælper pitche til hitters i et åbent felt, mens spillere venter på deres tur for at ramme skuddet.

Del:
Kommentarer