Tips om Exacta & Trifecta

Tips om Exacta & Trifecta

Exactas og trifectas er kendt i hestevæddeløbsverdenen som eksotiske spil. Når du laver et nøjagtigt væddemål, satser du på at du kan vælge den hest, der vinder løbet og hesten, der placerer, eller kommer i sekunder. Når du laver en trifecta væddemål, er du ved at vædde på, at du ikke bare kan vælge de heste, der vinder og placerer, men også hesten der viser eller kommer i tredje. Evnen til at genkende et lovende eksotisk spil er med til at forbedre din handicap-evne.

Exactas & Trifectas

Exactas er nyttige væddemål værktøjer, fordi udbetalingen er større end blot at vælge en hest at vinde, placere eller vise. Nogle handicappers kan lide at vælge en favorit og et langskud i en eksakt, fordi det væsentligt øger udbetalingen, især hvis longshot vinder. Trifectas tilbyder et endnu større udbetalingspotentiale, men chancerne for at ramme trifecta er lavere. Trifectas omfatter næsten altid en favorit, men de giver også værdi, når du vælger en hest med mellemliggende odds som en del af trifecta.

Exacta Wheels

Et nøjagtigt hjul er et godt spil at lave, når du tror at du kan vælge den hest, der vinder løbet, korrekt, men kan ikke helt sikkert bestemme hvilken hest der vil være i løbet. Når du laver et præcis hjulspil, skal du låse i hesten, som du tror vil vinde løbet, men du kan så tilføje så mange andre heste som du ønsker i hjulets del af væddemålet, der potentielt kan placeres i løbet.

Exacta Boxes

Exacta boxing er en type væddemål, der giver dig mulighed for at vælge så mange heste som du ønsker at vinde eller placere. Du kan tænke på boksning en eksakt som forsikring. Når du laver en eksakt kasse med to heste, så insisterer du på at de to heste vil vinde og placere i en hvilken som helst rækkefølge. Hvilken af ​​de heste, du valgte vinder eller steder, betyder ikke noget, så længe en af ​​hestene vinder og de andre steder. Fordelen ved at satse på en præcis boks er, at det giver dig mulighed for at spille flere kombinationer af potentielle løbsresultater på en enkelt billet med mulighed for en højere udbetaling på grund af vanskelighederne med at vælge de heste, der vinder og placerer. Der er en ekstra omkostning til nøjagtige væddemål, fordi for hver hest, du tilføjer til en eksakt kasse, vil det koste dig flere og flere penge. En $ 1 exacta kasse med tre heste koster $ 6. En $ 1 exacta boks med fire heste ville dog koste dig $ 12.

Trifecta æsker

En trifectakasse er stort set den samme som en eksakt kasse med kun et par forskelle. Du kan bokse hele feltet og spille enhver mulig trifecta-kombination i et løb, hvis du ønsker det, men det ville være en ineffektiv måde at lave en trifecta på, fordi det næsten ville garantere et tab over tid. En af forskellene i at lave en trifecta boks er, at du også skal vælge den hest, der viser i løbet. Fordi chancerne for korrekt valg af heste, der vinder, sted og show i et løb er normalt lave, er udbetalingen af ​​korrekt valg af trifecta normalt meget høj og altid højere end korrekt at vælge den nøjagtige. De potentielt høje belønninger ved korrekt boksing af en trifecta gør det til en nyttig væddemålsstrategi.

Del:
Kommentarer