Tips om coaching 9 og 10 år gamle baseball

Tips om coaching 9 og 10 år gamle baseball

Baseball er amerikansk tidsfordriv. I løbet af sommeren er unge spillere ivrige efter at samle deres flagermus og bolde og slå baseballdiamanterne. Little League og andre organiserede ungdomsligaer giver en chance for unge at lære sporten og have det sjovt. Trænere skal være i stand til at kommunikere, give retning og demonstrere fundamentet i spillet. Coaching kan være en sjov oplevelse, men kommer med mange ansvarsområder.

Få respekt

I starten af ​​sæsonen er det kun naturligt for 9 og 10-årige spillere at være nervøse. Første indtryk kan gå langt for at få børnene til at føle sig godt tilpas. For at lette nervøsiteten, behandle spillere med respekt. Dette kan gøres ved at se på øjnene. Da coaches er højere end deres spillere, kan de få respekt ved at sidde på jorden med deres hold eller bøje et knæ, mens de taler med dem. Der er noget underbevidst om at se på spillere på deres niveau, der vil hjælpe trænere være mere tålmodige og kommunikere bedre. Så mange trænere er så ivrige efter at komme ud på banen og begynde at undervise i ting, de glemmer at uddybe børnets hjerter og sind først, siger Kenneth Bean, forfatter af "Bean's About Baseball."

Holdkonkurrencer

Unge spillere er motiveret af belønninger. Trænere kan få en masse indsats ud af deres spillere gennem venlige holdkonkurrencer. Spillere, der demonstrerer mest trængsel under en øvelse, kan få en kaptajn på cap. Hætten kan bæres under et spil for at demonstrere, at spilleren har vist, at han har stået ud. Efter spillet kan hætten returneres til træneren, og konkurrencen begynder ved næste øvelse for hvem der fortjener den specielle cap. Ligeledes kan en spiller efter et spil tildeles en boldkugle for at demonstrere evnen til at udføre de vigtigste nøglespil eller demonstrere god sportsmandskab.

Fremhæv Teamwork

Samarbejde er en vigtig del af baseball. Hold vinder eller taber sammen. En måde at understrege solidaritet på er gennem negativ forstærkning. Hvis en spiller gør en afgørende fejl, der kommer fra manglende trængsel eller ikke at være opmærksom, skal alle spillere køre et skød eller gøre pushups. Dette viser, at den ene spiller har indflydelse på hele holdet.

Tegn

Tegn, en indikation for at udføre en bestemt handling, er en vigtig del af baseball. Ni og 10-årige spillere er i en alder, hvor de kan begynde at lære denne baseballstrategi. Trænere bør holde tegnene enkle og ikke overbelaste spillere med for mange af dem. Tegn skal begrænses til grundlæggende handlinger som bunting, stjæle eller tage en tonehøjde. Signalerne skal være noget, som spillerne nemt genkender og husker, såsom en træner, der trækker på hans øre, rører ved sin hat eller banker på hans arme. Trænere kan også implementere grundlæggende tegn til pitching. Tegn skal også holdes simple, f.eks. Ved at bruge et bestemt antal fingre til et sted eller en bestemt type tonehøjde.

Del:
Kommentarer