Tips om at aflevere en narkotikastest

Tips om at aflevere en narkotikastest

Det er klart, at den nemmeste måde at bestå en dopingtest på er at ikke tage stoffer. Hvis der ikke er noget i dit system, er der intet at detektere. Dette er imidlertid ikke altid tilfældet for, hvad folk gør, og nogle gange kan en engangsfejl koste dig mere end det burde. Det er i disse tilfælde, når et par tips kan spare dig.

Forbruger inden din deadline

Tilfældige lægemiddelprøver er utroligt vanskelige at passere, men er ret sjældne. De fleste lægemiddelprøver vil have en frist for, hvornår testen skal finde sted. 48 timer før din test, vil du undgå toksiner. Længere, hvis du kan holde ud, men mindst to dage. Du skal give din krop tid til at behandle de toksiner, der allerede er der. Introduktion til nye toksiner vil ikke give din krop nok tid til at skylle dem ud af dit system.

Hvad at spise

Kost er utrolig vigtig, når du forsøger at skylle toksiner fra din krop. Nøglen er at undgå junkfood. Fødevarer med højt kalorieindhold, fedtede fødevarer og andre slags junkfood har vist sig at bremse afgiften. Det vil du ikke have. I stedet forsøger at spise fiber, kulhydrater, grøntsager og højt proteinholdige fødevarer. Spis alle hele dagen, men spis ikke sent om aftenen. Du forsøger at undgå dannelsen af ​​fedt, hvilket vil bremse din afgiftning. Dog skal crash dieting og sult undgås, fordi de også vil sænke din metaboliske hastighed.

Hvad at drikke

Afgiftning hjælpes bedst ved stort vandforbrug. Vand udløser kroppens naturlige afgiftningsproces, og skylder dit system hurtigere end noget andet, du kan drikke. To dage forud for din lægemiddeltest, skal du i en uge være bedre, du skal forbruge mindst seks 16 ounce glas vand hver dag. Hold en flaske af dig til enhver tid, og bare tilfældigt nippe hele dagen. Det lader til, at der er meget vand at drikke, men du får det hele ind uden at tænke på det. Absolut ingen alkohol bør forbruges. Alkohol har været kendt for at give falske positive på stofprøver.

Dyrke motion

Motion er en fantastisk måde at øge kroppens afgiftningsproces på, og at komme ud af de sidste spor af et stof. Når du træner, øges din metaboliske hastighed. Det betyder, at du ikke kun brænder ud stoffer i din krop, du gør det hurtigere. Mange mennesker forsøger at genskabe effekten af ​​motion ved at indtage store mængder stofskiftende stoffer, såsom kaffe, sukker og Red Bull. Mens mængder af disse stoffer kan øge stofskiftet, er der ingen erstatning for træningskraften. Jo mere naturligt du kan gøre din afgiftningsproces, desto bedre.

Stof Myter

Der er mange myter om, hvad der vil hjælpe dig med at bestå en dopingtest. Aspirin, ammoniak, blegemiddel, Drano, Niacin, Appelsinsaft, Visin og Eddike er alle blevet citeret som måder at rense kroppen af ​​stofgiftstoffer. Det er alle myter. Kost og motion er, hvad renser kroppen.

Del:
Kommentarer