Ting at gøre for rådgivere med 3 til 5-årige

Ting at gøre for rådgivere med 3 til 5-årige

Børn i alderen 3 til 5 kan få gavn af rådgivning, hvis de har oplevet traume, angst eller depression. Yngre børn kæmper for at identificere følelser og har svært ved at udtrykke sig mundtligt. Rådgivere, der arbejder med småbørn, bruger kreative teknikker til at hjælpe børn med at udtrykke sig. Unge børn kan ikke deltage i traditionel talkbehandling og kræver interaktive ressourcer til at udtrykke sig gennem ikke-verbale aktiviteter.

Kunst

Unge børn tegner ofte billeder om deres følelser, og dette giver en nyttig terapeutisk aktivitet. Et barn, der har svært ved at verbalisere hvad der sker hjemme, kan tegne et billede, der viser familieaktiviteter. Børn bruger ofte kunst til at vise deres drømme eller frygt. Direktiv kunstprojekter omfatter at bede et barn om at tegne et billede af deres familie eller noget, der får hende til at føle sig bange. Ikke-direktivskunst giver barnet forskellige kunstværktøjer, og barnet beslutter, hvad der skal oprettes.

Terapeutiske bøger

At læse terapeutiske bøger til børn giver dem en interaktiv måde at lære om følelser og løse problemer. Børn nyder ofte at høre historier om tegn, der kan opleve problemer og situationer, der ligner det, de oplever. For eksempel kan børn i plejehjem lære om plejesystemet og hvad man kan forvente fra et plejehjem ved hjælp af en bog, der engagerer sig i deres opmærksomhed, samtidig med at man forklarer fælles erfaringer inden for plejehjem.

Sandbakke Terapi

Sandbakke terapi giver en ikke-direktiv tilgang, der hjælper børn til at udtrykke sig. Barnet skaber en scene i en bakke med sand ved hjælp af en række miniaturegenstande som huse, mennesker, monstre og dyr. I løbet af en række sessioner har temaerne i sandbakken en tendens til at ændre sig. Da børn tilbyder en visuel repræsentation af deres oplevelser og følelser, hjælper terapeuten med at tilbyde metaforer om historien.

Direktiv eller ikke-direktivspil

Børn har en tendens til at udøve deres følelser og problemer gennem spil. Traumatiserede børn genindfører ofte traumatiske begivenheder. At give børn med ting som et dukkehus, dukker og dukker giver dem mulighed for at arbejde igennem forskellige spørgsmål. Ikke-direktivmetoder giver børn mulighed for at bruge legetøj til at deltage i deres valg. Direktørafspilning hjælper børn med at arbejde på bestemte problemer med bestemte legetøj.

Del:
Kommentarer