Tilskud til Offentlige Skole Athletic og Baseball Faciliteter

Tilskud til Offentlige Skole Athletic og Baseball Faciliteter

Under økonomiske nedturer kan offentlige skoler ofte lide mest. Med mindre driftsbudgetter bliver skolerne undertiden tvunget til at skære midler til deres atletiske programmer. Men takket være nogle tilskudsprogrammer til rådighed for skoler og andre non-profits, kan ungdoms sportshold og deres behov for at overleve og trives, når deres sædvanlige finansiering forsvinder.

Baseball Tomorrow Fund

En af de største velfærdsgivere af tilskud specielt til baseballprogrammer og deres faciliteter er Baseball Tomorrow Fund. Baseball Tomorrow Fund, sponsoreret af Major League Baseball og MLB Players Union, har doneret over $ 9 millioner til forskellige programmer.

I 2002 modtog Benoit School District i Benoit, Mississippi, et tilskud fra BTF for udstyr og uniformer til at udvikle et baseball- og softball-program på gymnasiet. I 2008 tildelte BTF et stipendium til skoleområdet i Centerville, Michigan, til opførelse af nye baseball- og softballbaner.

Ansøgningsprocessen for BTF tager tre til seks måneder. Ansøgninger og andre oplysninger kan findes online på mlb.mlb/mlb/official_info/community/btf.jsp?content=grant_process, eller du kan svare til fondens trustees på MLB kontorer.

Baseball Tomorrow Fund 245 Park Avenue New York, NY 10167

Selvom der ikke er noget maksimumsbeløb, der er sat på BTF-tilskuddet, anslår MLB det gennemsnitlige tilskud til at være omkring $ 39.000.

Charlotte Martin Foundation

Dette fundament fokuserer på ungdomssporter i det vestlige USA, samt kulturelle og akademiske muligheder for underprivilegerede eller landdistrikterne skoler og grupper. I 2008 tildelte fondet $ 17.000 til Box Elder School District i Montana til gymnasium opgraderinger og $ 8.964 til at gøre track og field forbedringer på Meridian Middle School i Idaho. Det er kun to modtagere på mere end 1,4 millioner dollar, som blev fordelt i regnskabsåret 2008, hvoraf 483.485 dollar gik specifikt til atletiske programmer. Stiftelsen har tildelt mere end $ 15 millioner siden starten i 1987.

Charlotte Martin Foundation, der er baseret i Seattle, finansierer sjældent projekter uden for staterne Washington, Oregon, Idaho, Montana og Alaska. Ansøgningsoplysninger kan findes online på charlottemartin.org.

NFL Grassroots Program

Ligesom sine store liga-baseball-modparter har National Football League fĂĄet sit Grassroots Program til at bistĂĄ med investeringsudgifter til udvikling eller forbedringer af offentlige fodboldbaner. For mellemskole eller gymnasiet tilbyder Grassroots Programmet matchende tilskud pĂĄ op til $ 200.000 til installation af kunstige spilleflader, eller op til $ 100.000 til installation eller udskiftning af naturfrugter og sodfelt. Med sin partner, Local Initiatives Support Corporation, vil NFL ogsĂĄ finansiere tilskud pĂĄ op til $ 50.000 til perifere forbedringer, som f.eks. Til blekere, belysning eller koncessionsstande.

For at ansøge om et græsrodsbidrag skal skoleorganisationerne være på et NFL-målmarked og vigtigst af alt, være villige til at vise, at faciliteterne vil blive brugt generøst med det omgivende samfund.

Programmet finansieres af NFL's Youth Football Fund og ledes af Local Initiatives Support Corporation. Ansøgninger og flere oplysninger kan fås via Local Initiatives Support Corporation. Siden 1998 har NFL gennem LISC doneret $ 12,5 millioner til at udvikle fodboldfaciliteter.

NFL Grassroots Program c / o Beverly Smith, Senior Program Director Local Initiatives Support Corporation 501 7th Avenue, 7. etage New York, NY 10018 (212) 455-9881 E-mail: [email protected]

Del:
Kommentarer