Tilskud til at slappe af tæt muskel

Tilskud til at slappe af tæt muskel

Mennesker, der træner eller bruger deres muskler gentagne gange på et job, kan lide af stramme muskler. Musklerne strammes også efterhånden som folk bliver ældre fordi de mister muskelmasse. Heldigvis er der kosttilskud, der hjælper med at lindre muskeltæthed.

Typer af kosttilskud

Magnesium er et af de mest effektive kosttilskud til lindre muskler. Magnesium modvirker virkningerne af calcium, som kontrakterer nerver og muskler. Magnesium er en naturlig muskelafslappende middel, der kan tages af pille, i pulverform eller absorberes gennem huden under Epsom saltbad.

Andre typer af kosttilskud

Den primære brug af kamille er som en muskelafslappende, som kan hjælpe med at lindre stramme krampe muskler. C-vitamin og E indeholder også antiinflammatoriske egenskaber, der kan hjælpe med at forværre muskelets tæthed.

Effekter af massageolier

Brugen af ​​pebermynte som massageolie kan være yderst effektiv i afslappende muskler. Wintergreen indeholder en aktiv ingrediens, der simulerer effekterne af kortison på musklerne. Helichrysum og fedur kan også lindre stramme muskler.

Fordele ved vitamin B

En hel række vitaminer og mineraler arbejder synergistisk for at øge vaskulær effektivitet eller lindre stress på kroppen og musklerne. Vitamin B-kompleks er et sådant supplement.

Overvejelser

Ud over kosttilskud, bør en person også overveje at strække musklerne oftere og udøve for at lette stramme muskler. Stretching og motion øger blodgennemstrømningen, som bærer næringsstoffer og ilt til musklerne til helbredelse.

Del:
Kommentarer