Tilbagetrækningssymptomer fra Fentanyl Patch

Tilbagetrækningssymptomer fra Fentanyl Patch

Fentanylplastret tjener som et hjælpemiddel til dem, der lider af kronisk og / eller alvorlig smerte. Når en person holder op med at bruge fentanyl, kan afhentningssymptomer være intense og problematiske, afhængigt af dosis og længde af klistermærket.

Fordøjelsesforstyrrelser

Tilbagetrækning symptomer fra fentanyl plaster kan føre til sådanne fordøjelsesforstyrrelser som forstoppelse og en generel mangel på appetit.

Angst

Når du holder op med at bruge fentanylplastret, kan du opleve sådanne ubehagelige symptomer som angst, nervøsitet og forvirring. Disse symptomer kan føre til sådanne tilstande som søvnløshed og hurtig vejrtrækning.

Hot blinker

Andre sådanne almindelige tilbagetrækningssymptomer kan overflade i form af varme blinker, overdreven sved og nattesved.

Mavesmerter

Fentanyl patch tilbagetrækning kan også omfatte sådanne svækkende symptomer som mavesmerter og muskel ømhed, hvilket kan føre til følelser af irritabilitet.

Mindre / store symptomer

Mindre tilbagetrækningssymptomer kan omfatte en tøs eller løbende næse. I ekstreme tilfælde kan du dog begynde at opleve tremor.

Del:
Kommentarer