Tiger Style Kung Fu Teknikker

Tiger Style Kung Fu Teknikker

Shaolin-munkene i det antikke Kina udviklede tiger-stil kung fu - den første dyrebaserede kung fu-stil, ifølge Nam Yang Pugilistic Association. Ligesom andre kung fu-stilarter emulerer tiger-stilen aggressionen og den raske kraft i det vilde dyr, hvorfra det tager navnet - kombinere tigerens strategi med specifikke teknikker til en ødelæggende effektiv kampsportstil.

Strategi

Tiger stil kung fu inkorporerer en specifik tredobbelt strategi i sine teknikker, der stammer fra tigerens opførsel - et dominerende dyr uden naturlige rovdyr. Enkelhed, direktehed og magt er de tre elementer i tigerens strategi, rapporterer Shaolin Kung Fu. Tiger-stilen er en af ​​aggression og angreb, ikke unddragelse, og understreger overvældende kraft for at bringe en hurtig ende på en fysisk konfrontation.

Tiger Claw

Tiggerstil kung fu-udøverens mest effektive våben er tigerkloen, den afgørende håndteknik, som tiger-stilen drejer sig om. For at udvikle tigerkloen, hedder Writings for Warriors, skal du først stå afslappet og udvide dine arme ud i skulderhøjde. Drej derefter håndfladerne opad og krøl i fingrene ind i en klo, og tag tommelfingeren bagud. Slående med tiger klo teknikken indebærer hurtige kraftfulde tryk i håndens hæl, efterfulgt af en hurtig nedadgående bevægelse. Denne tiger stil teknik af selvforsvar kan stun og endda blinde en ville være angriber, som den nederste hånd lander slagets indvirkning på hagen eller næse og klørne skråstikker øjnene.

Holdning og spark

Et afgørende element i tiger stil kung fu er en ordentlig holdning. Tigre spring fremad aggressivt, ligesom kampkunstneren, der praktiserer tiger stil kung fu. Stå med fødder vendt fremad og adskilt skulderbredde fra hinanden, med et ben lidt bagud. Forestil dig tæerne på din blyfod, der rører øverste hjørne af en firkant, mens hælen på din rygfod berører det modsatte diagonale hjørne. Holde begge knæ en smule bøjet, med ryggen lige, brug din bagben og ben til at spring fremad mens du angriber, og presser kampen mod modstanderen som dyret tiger ville være på bytte. Tiger stil indebærer kraftige bagben ben lige spark og knæ, siger Shaolin Kung Fu, som får kraft og momentum på angrebet, når de kombineres med tigerens direkte fremadgående stil.

Tiger Style Training

Da tigerens kung fu emulerer dyret, gør også udøverens fysik. Således er styrke og masse integrerede fysiske aspekter at udvikle til at praktisere tiger stil kung fu, ifølge Writings for Warriors. Styrketræning ved hjælp af vægte vil medvirke til at opbygge muskelmasse, især sammensatte øvelser, der arbejder mere end en muskelgruppe, såsom squats og bænkpresser. Kropsresistens øvelser inklusiv push ups og chin ups vil også øge den samlede muskelstyrke. Stretching grundigt før din træning er afgørende, da det både vil reducere din chance for at spænde eller beskadige dine muskler, så du også kan udvikle den fleksibilitet, der er nødvendig for de lave stillinger, fremadskridter og pludselige aggressive bevægelser, der er karakteristiske for tigerstilen kung fu.

Del:
Kommentarer