Ti mĂĄder at hurtigt slippe af med hikke

Ti mĂĄder at hurtigt slippe af med hikke

De kan vare i et par minutter, eller de kan vare i timevis. Jo længere de går på, jo mere frustrerende og irriterende er de. Hikke opstår, når noget som at spise for hurtigt, udløser nerverne i rygmarven på nakkebagen. Nerverne sender et signal, der styrer membranen. Membranen bevirker, at personen bliver hik. Selvom ikke alle hik remedier virker med det samme, er alle let nok til at prøve mindst en gang.

Hold vejret

At holde vejret øger kuldioxidniveauet i blodet, hvilket reducerer følsomheden af ​​vagusnerven, den længste nerve i kroppen. Dette kan hjælpe med at berolige phrenic nerveen, som styrer membranen.

Træk vejret fra en papirpose

Indånding ind og ud af en papirpose øger kuldioxidniveauet i blodet. Træk vejret langsomt i et par minutter, eller indtil du bemærker, at dine hikke falder.

Sip Water

Langsomt nippende vand hjælper med at øge kuldioxidniveauet i blodet. Sip et glas vand uden at tage et ånde så længe du kan. Hikken skal stoppe, når du er færdig med at drikke.

Sluk Sukker

Placer en teskefuld sukker i munden på bagsiden af ​​din tunge og sluge den. Sluk det tørt eller jagt det med et glas koldt vand.

Træk din tunge

Træk din tunge med dine fingre kan hjælpe med at stoppe hikke hos nogle mennesker. Hold din tunge ud og tag den med fingrene. Træk forsigtigt det ud af munden og hold det der, indtil du føler, at hikket falmer.

Komprimér din membran

Komprimering af din membran kan stoppe spasmerne, der forårsager hikke. Sid på en stol og læn dig fremad, så brystet ligger på dit skød. Bliv i denne stilling, komprimere brystet og membranen så meget som det er behageligt muligt, indtil din hikke stopper.

Isvand

Isvand kan hjælpe med at stoppe hikke på to måder. Langsomt at drikke isvand kan stoppe hikke ved hurtigt at ændre temperaturen i spiserøret. Gurgling med isvand er en anden mulighed for at stoppe hikke hurtigt.

Bagepulver

For varig hikke, prøv et bagepulvermiddel. Bland 2 tsk. af bagepulver med 2 tsk. af aromatiske spiritus af ammoniak og 4 oz. af pebermyntevand. Tag 1 el. af blandingen, og gentag hvis den første skefuld ikke virker.

Tartarcreme

Tartarcreme på tom mave kan helbrede hikke hos nogle mennesker. Tilsæt 1/3 tsk. fløde af tartar til 8 oz. varmt vand og opløse. Drik 2 spsk. på tom mave, hvis det er muligt. Gentag, hvis dette middel ikke virker første gang.

Forskrækkelse

En pludselig rystelse kan ofte hjælpe med at helbrede hikke. Når pludselig er bange, har folk en tendens til at suge i luften pludselig, hvilket kunne forklare, hvorfor dette middel virker på nogle mennesker. Den vanskelige del er at have nogen virkelig skræmme dig, når du forventer det.

Del:
Kommentarer