Thyroid medicin, der ikke forårsager hårtab

Thyroid medicin, der ikke forårsager hårtab

Hypothyroidisme

Hypothyroidisme opstår, når din skjoldbruskkirtel ikke producerer nok hormoner. Din skjoldbruskkirtel-placeret i fronten af ​​dine nederste nakke-producerer hormoner til at regulere metabolske processer i din krop. Ifølge Dr. Mary Parks med De Forenede Stater Food and Drug Administration (FDA), når din skjoldbruskkirtlen ikke virker ordentligt, påvirker det hjerne, hjerte, nyrer, lever og hud. Din skjoldbruskkirtelfunktion kan påvirkes af dårlig kost, kemikalier i fødevarer, forbrug af mættede fedtstoffer, stråling fra røntgenstråler, alkohol og stoffer. Symptomer på hypothyroidisme omfatter vægtforøgelse, træthed, depression, tør hud og hårtab.

Hårtab er et almindeligt symptom for patienter med hypothyroidisme. Når du begynder at tage skjoldbruskkirtel medicin til behandling af underaktiv skjoldbruskkirtlen, vil du fortsætte med at opleve symptomerne på hypothyroidisme i to til tre måneder. Fortsat at miste håret efter start på skjoldbruskkirtelmedicin er normalt; Men hvis du stadig taber hår efter at have været på medicin i to til tre måneder, bør du konsultere din læge. Medicin for underaktiv skjoldbruskkirtlen giver det samme naturlige skjoldbruskkirtlenhormon, der produceres af din krop. Ifølge Dr. Mary Parks, forekommer medicin bivirkninger-lignende hårtab, hovedsagelig på grund af overdosering. Medikamenter til underaktiv skjoldbruskkirtlen omfatter leothyroxin, syntroid, levoxyl og levothroid. Underaktiv skjoldbruskkirtelmedicin kan blive nødt til at blive taget for en levetid for at opretholde sunde hormonniveauer. For at undgå hårtab er det vigtigt at have rutinemæssig afprøvning - mens du er på skjoldbruskkirurgi - for at være sikker på, at du stadig har brug for medicinen og tager den korrekte dosis.

hyperthyreoidisme

Hyperthyroidisme opstår, når din skjoldbruskkirtel producerer for meget hormon. Hyperthyroidism symptomer omfatter vægttab, muskel svaghed, træthed, tremor og hårtab. Hyperthyroidisme kan være sværere at behandle end hypothyroidisme. Behandlingsmuligheder omfatter at tage medicin for at bremse produktionen af ​​skjoldbruskkirtelhormon, kirurgi for at fjerne skjoldbruskkirtlen eller radioaktiv jodbehandling for at bremse produktionen af ​​skjoldbruskkirtelhormon. Behandlingsmuligheder for hyperthyroidisme, herunder lægemidlerne propylthioracil og methimazol, forårsager ikke hårtab. Behandlingen på din skjoldbruskkirtel kan forårsage andre skjoldbruskkirtelsygdomme og forværre symptomer som hårtab. Ifølge Dr. Mary Parks med USA's Food and Drug Administration (FDA) kan behandlingsmuligheder for hyperthyroidisme behandle problemet med overaktiv skjoldbruskkirtlen, men forårsager normalt patienten at udvikle en underaktiv skjoldbruskkirtlen.

Medicin og hårtab

Skjoldbruskkirtler-hyperthyroidisme og hypothyroidism-forårsager hårtab ikke medicin. Skjoldbruskkirtel medicin kan få dig til at udvikle en overaktiv skjoldbruskkirtel, når du bliver behandlet for en underaktiv skjoldbruskkirtel og omvendt. Du vil fortsætte med at miste hår - mens du er på medicin - hvis skjoldbruskkirtelmedicinen ikke hjælper din krop til at producere normale niveauer af skjoldbruskkirtelhormon. At finde en vellykket behandling for din skjoldbruskkirtlens tilstand omfatter diskutere medicin og rutinemæssige testmuligheder med din læge, så du ikke lider af over medicin og yderligere tab af hår.

Alternative lægemidler

Der er naturlige alternativer - til behandling af skjoldbruskkirtlen sygdom - du kan diskutere med din læge. Forsøg på at behandle din skjoldbruskkirtlen naturligt før du går i kirurgi, stråling eller bliver på medicin for resten af ​​dit liv kan være et godt valg for nogle. Den naturlige tilgang til skjoldbruskkirtel sygdom er at give skjoldbruskkirtlen de nødvendige næringsstoffer til sund hormonproduktion og tillade din skjoldbruskkirteltid at rette sig selv. Det første skridt i naturligt helbredende din skjoldbruskkirtlen er at spise en sund kost, herunder 8 til 10 portioner økologisk frugt og grøntsager om dagen og træne i 30 minutter om dagen 4 til 5 dage om ugen. Din skjoldbruskkirtlen har brug for tilstrækkelige mængder af vitamin B, zink, jod, kobber, mangan og molybdæn til at fungere ordentligt. Aminosyren L-Tyrosin-som kan tages i tilskudsform-er også nødvendig for normal hormonproduktion. Hvis du vælger at tage den naturlige rute, skal du tale med din læge om at henvise dig til en ernæringsekspert eller naturopath.

Del:
Kommentarer