The Water & Bread Diet

The Water & Bread Diet

Brød og vand kost er en af ​​mange fad kostvaner, der kan resultere i midlertidigt vægttab. I sidste ende er denne diæt imidlertid ikke et bæredygtigt eller sundt regime, fordi det har mange negative fysiske og mentale virkninger. Et langsigtet engagement i at forbedre allround sundhed er den rigtige nøgle til at tabe sig. Reduktion er stort set uundgåelig med ordentlig kost og motion.

Historie

Forbruger udelukkende brød og vand er ikke mindst et nyt koncept. Fanger havde dette som en form for straf i 1800'erne, ifølge Independent.co.uk. Fastgørende til religiøse og rensende formål kan også involvere forbrug kun brød og vand. Dette begreb blev almindeligt anvendt til vægttab i 1970'erne og 1980'erne, da det var en populær fad diæt, ifølge DietWords.

Vægttab

Som et vægttab taktik, kan brød og vand kost kategoriseres som en fad eller crash kost. Mønsteret spiser brød og drikkevand i en dag og spiser normalt det næste. Dieter fortsætter med at skifte disse dage, indtil målvægten er nået.

Fysiske virkninger

Crash dietter som dette har en negativ virkning på kroppen, ifølge TheSite.org, fordi kroppen er forhindret i at modtage nødvendige vitaminer og mineraler. Også kroppen bruger muskelprotein sammen med fedt, når det er på en crash diæt. Når kosten slutter, genvinder kroppen ofte vægten i form af fedt, så i sidste ende vil diætet sandsynligvis have en højere procentdel af kropsfedt sammenlignet med musklerne end før. Brød og vand kost kan også resultere i forstoppelse, fordi brød typisk laves af raffinerede korn, der indeholder lille fiber, ifølge DietWords.

Mentale virkninger

Crash kostvaner som brød og vand er skadelige for mental sundhed så meget som fysisk sundhed. Crash dieters oplever irritabilitet, træthed og trang, når kroppen er berøvet nødvendige næringsstoffer og kalorier, ifølge TheSite.org. Disse bivirkninger kan gøre det svært at sove, interagere med andre og være produktive på arbejde eller i skole.

Sundt vægttab

Sund og bæredygtig vægttab er en langsigtet proces, der indebærer reelle livsstilsændringer. Konventionelle vægttab indsatser omfatter motion, vægt træning, del kontrol og et support system, ifølge TheDietChannel. At lægge vægt på sundhed i stedet for tyndhed, og at opdage årsagerne til overeating er også vigtige komponenter til succesfuldt vægttab.

Del:
Kommentarer