The Best Fat Burning Foods for Men

The Best Fat Burning Foods for Men

Fitness er vigtig og gavnlig for en mands sundhed. Brændende fedt kan hjælpe en mand med at opretholde en sund vægt og livsstil. Mens motion er afgørende for at brænde fedt, er en sund og velafbalanceret kost også vigtig. Der er mange fødevarer, som mænd kan spise, der faktisk brænder fedt.

Mælk

Mælk forbrænder fedt ved at fremskynde dit stofskifte. The Men's Health website fortæller: "Kalcium i mælk er en metabolisk udløser... En University of Tennessee undersøgelse fandt ud af, at dieters, der forbrugte mellem 1.200 og 1.300 milligram kalcium om dagen tabt næsten dobbelt så meget som dieters får mindre calcium." Mælk indeholder også komplekse kulhydrater, som holder insulinniveauerne lave efter et måltid. Dette er ønskeligt, fordi "høje insulinniveauer er signalet til din krop at hænge på fedt", siger NYDailyNews hjemmeside. Drikke et glas skummetmælk hver dag for at drage fordel af denne kalorieindhold brændende mad.

Peppers

Peberfrugter som jalapeno, habanero og cayenne brænder fedt ved at fremskynde hjertefrekvensen. Disse typer af peberfrugter indeholder capsaicin, som giver dem deres krydrede smag og fremskynder også stofskiftet. NYDailyNews siger, "En undersøgelse fandt ud af at spise kun et krydret måltid om dagen øger stofskiftet med op til 25 procent." Dette boost i metabolisme kan vare i op til tre timer efter at have spist et krydret måltid. Hvis du kan tage varmen, lav mad og snacks, der indeholder disse fedtfedende peberfrugter.

Kaffe

Kaffen forbrænder fedt meget på samme måde som peberfrugter. Koffeinen i kaffe fremskynder din puls og dit stofskifte. FitFAQ noterer sig en anden fordel ved koffein, der siger "frigør også fedtsyrer, der er lagret i kroppen, hvilket gør dem lettere tilgængelige for energiforbrug." For at få mest udbytte af kaffe, skal du være væk fra fedtblandede kaffe med flødeskum og tonsvis af sukker. I stedet vælger du kaffe med skummetmælk og holder sødestoffet til et minimum.

Magert kød

Mager kød omfatter kylling, magert oksekød, kalkun og svinekød. FitFAQ siger: "Næsten meget alle magre kød hjælper med at fremskynde stofskiftet og brænder mere fedt simpelthen fordi de kræver så meget energi til fuldstændig fordøjelse." Dette betyder, at når du spiser magert kød, skal din krop arbejde hårdt og bruge energi til at fordøje dem ordentligt og dermed brænde fedt i processen.

Del:
Kommentarer