Tennis Ladder Regler

Tennis Ladder Regler

Tennisstiger er designet til at give spillerne mulighed for at møde andre med tilsvarende evne og forbedre deres færdigheder. Der er ingen slags tennisstige, og der er ingen måde at køre på. Der er stiger til singler eller doubler, juniors, voksne, kun mænd eller kvinder. Nøglen til en vellykket stige er at håndhæve tidsreglerne, opmuntre spillerne til at gøre udfordringer uanset deres position og holde den opdateret regelmæssigt.

Organisering af stigen

Tennisstiger kan opstilles ud fra en spillerens NTRP-rating (National Tennis Rating Program). Dette er et system designet til at vurdere spillere på flere niveauer i henhold til deres evner og spilstil. Andre stiger opstilles ved hjælp af en helt tilfældig rækkefølge, uanset niveauet, mens andre placerer spillere afhængigt af deres registreringsdato og tid.

Udfordringsregler

Nogle stiger må kun tillade spillere at udfordre tre positioner ovenfor. For eksempel, hvis du er i position nummer 10, kan du kun udfordre spillere i positioner syv, otte eller ni. Andre stiger er sat op, så spillere i de 10 øverste positioner får lov til at udfordre spillere så mange som fire positioner foran. Spillere i position 11 til 20 får lov til at udfordre spillere så mange som seks positioner foran Men de kan ikke udfordre højere end position syv.

Formatregler

En stige kan have spillere spille en regelmæssig best-of-three-set match med regelmæssig scoring og en 12-point tiebreaker, hvis scoret bliver bundet til 6 spil hver. Et alternativt format er at have spillere spille et 10-spil pro sæt. Med dette format er den første spiller, der vinder 10 spil, med en margin på to spil, vinderen. Hvis spilresultatet bliver bundet til 10 spil hver, spilles en 12-point tiebreaker for at bestemme vinderen. Vinderen af ​​tiebreakeren skal være den første spiller til at vinde syv point med en margen på to. I tiebreakeren, hvis scoren er bundet til 6 point hver, fortsætter spillet, indtil en spiller har en topunktsledning.

Stige bevægelse

Spillere bevæger sig op og ned ad stigen ifølge resultaterne af deres udfordringer. Hvis en spiller udfordrer og vinder, overtager han den udfordrede spillers stigeposition, og alle mellem de to spillere bevæger sig ned på et sted. For eksempel, hvis spiller nummer fire udfordrer og slår spiller nummer to, tager spiller nummer fire over position 2, spiller nummer to bevæger sig ned til position tre og spiller nummer tre bevæger sig til position fire.

Diverse regler

USTA reglerne for tennis bruges til alle kampe uanset formatet. Udfordrede spillere skal svare på en udfordring inden for en rimelig tid for at holde stigen bevæger sig. Dette kan være 48 timer, 72 timer eller 5 dage. Hvis der ikke accepteres en udfordring, betragtes det som en fortabt af den udfordrede spiller. Begge spillere skal give en ny, uåbnet kuglebold. Et kan åbnes og bruges til kampen. Taberen tager de brugte bolde, og vinderen tager den uåbnede dåse. Vinderen af ​​udfordringen rapporterer scoren til stigen administrator inden for en bestemt tid, som f.eks. 24 timer eller 48 timer. Spillere har ikke lov til at lave en ny udfordring, før en tidligere er blevet gennemført.

Del:
Kommentarer