Tennis Ball Cricket Regler

Tennis Ball Cricket Regler

Tennisboldcricket bruger en tennisbold i stedet for den standard lædercricketbold. Dette gør ikke kun spillet nemmere at lære for nybegyndere, det reducerer også chancen for skader. Reglerne for tennisboldcricket er næsten identiske med de regler, der er opretholdt af det internationale krisetråd (ICC) for det traditionelle spil. Men i 2002 godkendte Tennisball Cricket Association (TCA) et sæt regler, der officielt styrede tennisboldkricket. Mens de 42 generelle regler for traditionel cricket er de samme som tennisboldcricket - herunder scoring, outs og antallet af spillere pr. Side - er der små forskelle i kampens rækkevidde og noget nødvendigt udstyr.

Beskyttelsesudstyr

Beskyttelsesudstyr er en væsentlig del af en traditionel cricket-kamp på grund af den tunge læderbold. Men tennisboldcricket reducerer behovet for nogle nødvendige beskyttelsesudstyr. Reglerne for tennisboldkricket giver mulighed for visse beskyttelsesudstyr, herunder battinghandsker, lyskeskyttelse, hjelm, wicket holde handsker og overkropsvagt. Traditionelle tennisboldcricket-spillere bærer mindre beskyttende polstring på underkroppen end tilladt i traditionel cricket simpelthen fordi det ikke er nødvendigt.

Flagermusen

Selv om bolden i tennisboldcricket er forskelligt fra det, der bruges i det traditionelle spil, er reglerne omkring bat, dens længde og materialer næsten ens. Ifølge "Forståelse Cricket" af Julia Hickey er den maksimale længde af en cricket bat 38 inches. Lov nr. 6 i "Tennisball Cricket & Playing Conditions", der er fastholdt af Tennisball Cricket Association, bruger den samme regel og tilføjer, at flagermuset skal være mindre end 4 inches bredt. Batten skal også laves helt af træ.

Tonehøjde

Pladsen er et område for en cricket-kamp. ICC kræver, at banen er 66 fod i længden. Dog kræver TCA-lovbogen, at tennisboldbanen skal være 64 meter lang og 10 meter bred. Tennisboldkricket kræver også, at dommere kommunikerer tilstanden til banen til den rigtige person før kampens start, selvom dommerne bestemmer, om banen kan bruges.

Tændstikker

En tennisboldkricketkamp bliver spillet som en en-dags-begivenhed, som også er kendt som en begrænset kamp. Kampen består af en inning med mellem 10-25 overs eller begrænset af en vis tid. Alle beslutninger om matchlængde skal drøftes og aftales før kampens start.

Del:
Kommentarer