Ten Pin Bowling Tips til begyndere

Ten Pin Bowling Tips til begyndere

Bowling er en sport, der kræver meget øvelse og kritik for at kunne fremme dit spil til højere højder. At lære og praktisere de forskellige trin, ikke bare hvordan man kan skåle, men også hvordan man læser skud og ved, hvilket udstyr der passer dig bedst, hjælper en nybegynder med at flytte op i rækken og skåle bedre resultater.

Vælge en bowlingkugle

Bowlingbolde varierer i størrelse, vægt og fingerhulpositioner. Når du vælger en bold, skal du være i stand til at holde og styre bolden med dine fingre i hullerne i bowlingkuglen. Du ønsker ikke at vælge en bold, der er for lys, fordi du kan kaste bolden for langt væk, og det kan have tendens til at kaste det for hurtigt. For at teste vægten af ​​en bold for at se om det er et godt valg for dig, hold bolden med begge hænder med armene fremad og hold i mindst fem sekunder. Hvis du er i stand til at gøre dette, mens du udøver mindst en indsats, er bolden sandsynligvis et godt valg.

Body Positionering

For at opnå den korrekte kroppspositionering skal din krop først være løs og godt konditioneret. Det er vigtigt at strække områder af din krop som dine arme, ben, torso, fingre og hofter forud for bowling. Først skal du starte med at holde bolden i din nonbowling hånd for at opnå en passende balance og at hjælpe med at rette op på en vej til din tilgang. Start med dit kropsfelt til placeringen af ​​hvor stifterne er. Det er også vigtigt at holde din hage op og altid fokusere på dit mål.

Opsætning af et skud

Et skud i bowling skal indeholde en god tilgang. Det er nyttigt at tempo dine trin fra fejllinjen tilbage, så du ved præcis, hvor mange trin du har brug for til at generere en behagelig tilgang. En god afstand til start er ca. 5 til 7 fod fra fejllinjen. Dette vil give dig nok plads til at oprette din tilgang, som består af normalt tre eller fire hæl-til-tå trin fremad. På en bowlingbane er der prikker og pile på tværs af flyets bredde for at hjælpe dig med at justere dit skud. Det er nøglen som en nybegynder at være opmærksom på disse markeringer for at arbejde på at dømme vinkler og slippe point for at skåle et godt skud.

Frigør kuglen

At frigive bowlingkugle handler om timing og balance. Enhver lille fejltagelse af en af ​​disse kan let smide dit skud i en af ​​sidegitterne. Øv dine tilgangstrin, indtil du føler dig godt tilpas og kan samtidig svinge bowlingkuglen frem for at frigive uden at tabe balance eller momentum. Sørg for at få en god tilbage sving af bolden efterfulgt af en gennemført opfølgning. Slip bolden, når den er tættest på jorden, når du er i midten af ​​din arm. Ved gentagelse skal alle aspekter blive mere naturlige og glattere, når man overfører fra et trin til det næste i et bowlingskud.

Del:
Kommentarer