Tegn på, at scabies går væk

Tegn på, at scabies går væk

Scabies er smitsom sygdom i huden forårsaget af små kvaler, kendt som Sarcoptes scabiei, der burver under huden. En person kan ikke vide, at han har scabies indtil nogle få uger efter at være blevet smittet - når området af en minsgrave forårsager, at personen føler sig ekstremt kløende. Scabies er smitsom og spredes med fysisk kontakt. Denne betingelse kan dog behandles med anvendelse af topiske lægemidler eller piller ordineret af en læge.

Kløe er mindre alvorlig

Kløe er det første mærkbare symptom blandt de smittede med scabies, ifølge WebMD. Kløen er forårsaget af en allergisk reaktion på mitten, dens æg og fækalt stof (scybala). Et godt tegn på, at scabies går væk er, når en inficeret person føler sig mindre kløende, især om natten eller efter badning. Centrene for sygdomsbekæmpelse (CDC) siger, at det kan tage op til fire uger efter at have afsluttet en behandling for scabies for at kløen skal stoppe.

Der er mindre mærkbare burrows og spor i huden

Når en person har en scabiesinfektion, vil huden mellem fingrene og på håndleddet, knæ eller albuer for eksempel have udseende af blyantmærker på den, ifølge Medline Plus. Disse mærker er fra miderne, der græsser ind i en persons hud for at deponere æg. Når miderne rejser under en persons hud, dannes der små, æderlignende spor. Burrows miderne gør i en baby kan virke som små blærer eller bumser. Et tegn skumbier går væk er forsvinden af ​​burrows og spor.

Helbredelse af huden

Udslæt et individ med scabies får er resultatet af en allergisk reaktion. Udslætene kan få en person til at ridse et berørt område, hvilket vil føre til yderligere irritation, betændelse og udseende af skorpe på huden. I ekstreme tilfælde kan ridser af huden forårsage bakteriel hudinfektion, ifølge CDC. Når behandling for scabies begynder, vil kløende følelse på en inficeret persons hud reducere, eventuelle dannede udslæt begynder at rydde og inflammation vil være at reducere, hvilket vil hjælpe med at helbrede huden. Det fremgår dog af CDC, at hvis en person fortsætter med at få nye udslæt efter fire uger efter at have afsluttet behandling for skabb, er det muligt, at den aktuelle medicin eller piller foreskrevet ikke dræbte alle miderne.

Del:
Kommentarer