Tegn og symptomer på parasitter i afføring

Tegn og symptomer på parasitter i afføring

Selvom chancerne for at indgå en parasit for de fleste amerikanere er slanke, kan de, der bor i områder med dårlig hygiejne eller som rejser meget, være i fare. Ifølge University of Maryland Medical Center (UMMC) er de to mest almindelige typer af intestinale parasitter hos mennesker helminths og protozoer. Helminths, som har mange celler, omfatter bændelorm, pinworms og roundworms. Protozoer har kun en celle, men kan formere sig i menneskekroppen. Symptomer på infektion, der er tilstede som problemer i tarmkanalen og i afføringen.

Smerter og hævelse

Parasitter i din diætkanal er ofte til stede som smerte i dine abdominale eller nedre maveområder. Denne smerte er ofte resultatet af usynlig gas eller oppustethed i din mave-tarmkanal, siger UMMC. Afhængig af din kost kan denne smerte i første omgang ses normalt, så fokusere på hvor længe smerten varer eller hvis den ikke går væk. Hvis smerten ikke falder inden for et par timer, søg lægehjælp straks.

Dårlig mave

Enhver udvidet, mærkbar forstyrrelse i din mave kan pege på forekomsten af ​​parasitter. Regelmæssig opkastning, diarré, slim i din fæces, løst tarmbevægelser eller langvarig kvalme er alle mulige symptomer på en parasiteksistens, hedder Center for Traditionel Medicin. Vær specielt opmærksom på, om din forstyrrede mave fortsætter over en længere periode, og hvis det fortsætter i mere end et par dage, skal du straks kontakte din læge.

Visuel eksamen

En hjemlig visuel undersøgelse af din skammel kan afsløre forekomsten af ​​nogle parasitter. Du må ikke se parasitterne efter hver bevægelse, så sørg for at inspicere din fæces efter flere afføring. Specielt bør du være på udkig efter eksistensen af ​​en ormlignende væsen i din fæces. Hvis du bemærker en i din fæces, skal du straks besøge din læge, så hun kan teste din fæces for at bestemme hvilken slags parasit du har.

Let at savne

Et par af de mulige symptomer kan let henføres til andre sundhedsmæssige forhold eller bare misforstået som en del af din normale fysiologi. For eksempel kan hovedpine, en stigning i din feber, vægttab eller arthritis alle behandles separat; du kan ikke engang vide at kigge efter disse symptomer sammen, siger Center for Traditionel Medicin. Vær særlig opmærksom på disse symptomer, hvis de opstår sammen, varer meget længere end du er vant til eller føler dig mere alvorlig end normalt.

Del:
Kommentarer