Tegn og symptomer på hypothyroidisme: Saltbehov

Tegn og symptomer på hypothyroidisme: Saltbehov

Mens et ønske om salt kan være tegn på en række fysiske lidelser, er det et særligt tilbagevendende symptom blandt dem, der lider af hypothyroidisme, også kendt som en underaktiv eller lav skjoldbruskkirtlen.

Definition

Mayo Clinic definerer hypothyroidism som en tilstand, der forstyrrer kroppens kemiske ligevægt, når skjoldbruskkirtlen ikke opretholder nødvendige hormoner.

Hvorfor Saltbehovet hjælper

Hypothyreoidisme påvirker negativt kroppens evne til at absorbere både natrium og magnesium, ifølge Dr. Ray Peat, en bidragyder til Thyroid Info online. Et ønske om salt er kroppens cue, at det vil have mere. Når vi reagerer, øger forbruget af yderligere natrium produktionen af ​​hormonet aldosteron.

Aldosterons rolle

Aldosteron hjælper med at regulere natrium niveauer i kroppen og det begrænser tabet af magnesium. Magnesium gør kroppens celler mere modtagelige for hormoner produceret af skjoldbruskkirtlen.

Relaterede Symptomer

Når lave niveauer af aldosteron cue nyrerne til at udskille salt, dette medfører en stigning i vandladning, overdreven sved og tørst. Når nyrerne undlader at opretholde nødvendige niveauer af natrium, resulterer der i lavt blodtryk, hvilket forårsager svimmelhed og lynhårdhed. Kroppen vil kæmpe for at opretholde niveauer af natrium, og når det ikke er muligt, kan der opstå betydelig træthed.

anbefalinger

Tilsætning af salt til kosten anbefales. Havsalt har vist sig særligt gavnligt, fordi det indeholder spormineraler, at almindeligt bordssalt ikke gør det.

Del:
Kommentarer