Tegn og symptomer på en trækmuskel i brystet

Tegn og symptomer på en trækmuskel i brystet

En trækket brystmuskel er normalt resultatet af en stringent træning eller ukorrekt løftteknik. Smerten kan være meget mild til ekstrem. Denne artikel vil hjælpe dig med at bestemme, om du har en trækket brystmuskel ved at gå gennem de mest almindelige symptomer på denne type skade.

Ømhed

Det første tegn på en trækket brystmuskel er ømhed. Når musklen berøres, bliver smerten større. Følelsen kunne sammenlignes med en blå mærke. I en mere alvorlig muskelspredning kan smerten være intens, selvom du ikke rører den.

afstivning

Stivhed er et mærkbart symptom på en trækket brystmuskel. Du vil bemærke, at den berørte muskel vil føle sig mere anspændt end normalt. Da nogle brystmuskler bruges til at bevæge dine arme, vil din armbevægelse være begrænset til en vis grad. Dette er måske det længste varige symptom og kan vare over to uger.

hævelse

Hævelse vil forekomme med de fleste trukket muskler. Hvis stammen er mindre, vil hævelsen ikke være indlysende. En stærkt anstrengt muskel vil have synlige tegn på hævelse. I tilfælde af alvorlig hævelse er det vigtigt at se en læge for at sikre, at der ikke er nogen varig skade på musklen.

svækkelse

Under helingsprocessen bliver muskelen svagere end normalt. Ligesom med de andre symptomer, jo værre skaden er, jo mere mærkbar bliver symptomet. Når du trækker en muskel, har du faktisk flere små tårer i den. Det er først, før hver tåre er repareret, at du får din fulde styrke tilbage.

Blå mærker

Bruising forekommer typisk kun i de hårdest ramte muskler. Blæren kan dukke op som noget fra en lille misfarvning på din hud til en dyb lilla farve. Disse forekommer normalt inden for to dage efter den første muskelstamme.

Del:
Kommentarer