Tegn og symptomer pĂĄ en Tarragon Allergi

Tegn og symptomer pĂĄ en Tarragon Allergi

Tarragon er en almindelig urt, der anvendes i fransk køkken og til aromaer i pickles. Folk, der lider af pollen eller latexallergi, kan også lide en allergisk reaktion på dragon, ifølge Allergized. En allergisk reaktion opstår, når "dit immunsystem reagerer på et fremmed stof" og forsvarer sig ved at frigive histamin og antistoffer ifølge Mayo Clinic. Der er tegn og symptomer at søge efter, hvis du har mistanke om en dragonallergi.

Mundirritation

Efter at have spist en lille smule dragon, kan en person, der er allergisk over for urten, udvikle en prikkende og følelsesløshed i og omkring munden. Mange gange kan tunge og læber svulme på grund af den allergiske reaktion. Tør mund er et andet symptom på en dragonallergi, som kan føre til ondt i halsen.

Hudirritation

Udgivelsen af ​​histamin i kroppen kan forårsage hudirritation i forskellige dele af kroppen. For nogle er irritationen ikke mere end kløende hud, men for andre kan den udvikle sig til elveblødninger og eksem over hele kroppen. Hudirritation forårsaget af en dragonallergi kan behandles med en topisk antihistamincreme og fugtighedscreme for at berolige og forandre huden.

Åndedrætsbesvær

En allergisk reaktion på dragon kan forårsage hævelse af næsepassagerne, overskydende slimproduktion og irritation i halsen, hvilket fører til kompromitteret vejrtrækning. Resultatet af irriteret bihuler er en løbende næse eller tøs næse, hovedpine, post-nasal dryp og nysen. Hvis du tager en over-the-counter oral antihistamin bør du løse disse vejrtræknings problemer inden for 15 til 20 minutter efter at du har taget den første dosis. Kontakt en læge eller ring 9-1-1 hvis du føler din hals hævelse dramatisk.

Gastrointestinale reaktioner

En dragonallergi vil højst sandsynligt påvirke individets gastrointestinale system. De umiddelbare tegn kan være mavesmerter eller ubehag, opkastning, diarré og kvalme. Gastrointestinale reaktioner kan behandles med en oral antihistamin, ved at drikke rigeligt vand og tage medicin til at berolige maven, såsom calcium tabletter.

Anafylaksi

Anafylaktisk shock er usædvanligt for personer, der er allergiske overfor dragon, men det er muligt, hvis personen også har en alvorlig allergi overfor visse typer pollen. Anafylaktisk chok er kroppens ekstreme reaktion på allergenet, hvilket får kroppen til at overreagere ved besvimelse, hævelse af halsen og accelerere hjertefrekvensen. Hvis du føler at du har anafylaktisk chok, skal du straks kontakte lægehjælp.

Del:
Kommentarer