Tegn og symptomer på en nyresten med diarré

Tegn og symptomer på en nyresten med diarré

Nyre sten har en række symptomer, herunder diarré, da nyresten begynder at passere fra nyren ind i blæren og ud gennem urinrøret. Imidlertid er diarré og andre symptomer relateret til nyresten ikke nødvendigvis specifikke for nyresten. Altid konsultere en læge til diagnose.

Tidlige symptomer

Små nyresten kan slet ikke have nogen symptomer; Men når en større sten flytter fra nyren til blæren, kan smerten blive alvorlig og komme i bølger, ifølge Steadyhealth. WebMD tilføjer, at nyresten kan forårsage store smerter i siden, ryggen, lysken, maven eller kønsorganerne. En person med nyresten kan også opleve kvalme og opkastning.

Når sten har forladt blæren

Steadyhealth bemærker, at en person med nyresten kan opleve hyppig og smertefuld vandladning, når stenen er gået fra blæren ind i urinlægen. Mangel på appetit, diarré, forstoppelse, feber, træthed og overdreven sved er også tegn på nyresten på dette stadium. Ifølge Webmd kan blod i urinen være et tegn på en nyre, der har opholdt sig i nyrerne, eller som har bevæget sig gennem urinerne.

Fysisk undersøgelse

Cornellurology, Cornell University's Urologi hjemmeside, siger, at en patient med nyresten kan undersøge, når det er undersøgt, at det ser rastløs ud og kan ikke finde en stilling, der er behagelig. "Maven kan være lidt distended, og smerte er ofte fremkaldt ved forsigtigt at trykke på flanken regionen [den side af maven]," siger Cornellurology.

Del:
Kommentarer