Tegn og symptomer på en gær infektion under brystet

Tegn og symptomer på en gær infektion under brystet

Intertrigo er betegnelsen der refererer til gærinfektioner, der opstår når foldninger af huden, som dem under brysterne, kommer i berøring med hinanden. Gær infektioner under brysterne er forårsaget af normal hudflora overgrowing på grund af det varme, fugtige miljø. De er mere tilbøjelige til at forekomme hos kvinder, der har store bryster.

effekter

De mest almindelige symptomer på en gærinfektion under brysterne er rødme og hævelse. I nogle tilfælde kan der være øre og kløe i det berørte område. Små røde pletter omgås undertiden hovedparten af ​​udslætet. Huden kan skrælle og blive ret øm. Ubehandlede gærinfektioner i hudfoldene kan forblive ubestemt.

Identifikation

På grund af dets karakteristiske udseende er en gærinfektion under brysterne ofte tydeligt diagnosticeret af dets udseende. Men hvis diagnosen ikke er umiddelbart klar, kan din læge måske udføre yderligere tests. Den mest almindelige test, der anvendes til at diagnosticere en gærinfektion under brysterne, er en KOH-test. I denne test behandles en vatpind eller skrabninger fra det berørte område med kemikalier og ses under et mikroskop for at detektere gær. En bakteriekultur kan også udføres for at udelukke bakterielle infektioner.

Forebyggelse / Solution

Gærinfektioner under brysterne kan behandles med over-the-counter medicin, der sælges til atletens fod eller jock kløe. Det er vigtigt at holde området tørt og rent, indtil infektionen er ryddet op. Du kan bruge en varm tørretumbler under dine bryster efter brusebad for at fremskynde helbredelsen. Hvis infektionen ikke forbedres inden for få dage, skal du kontakte din læge. Du må muligvis kræve receptpligtig medicin til behandling af infektionen.

Advarsel

Selv om en gærinfektion under brysterne normalt ikke forårsager andre komplikationer end ubehag, er nogle mennesker i højere risiko for at udvikle problemer fra denne tilstand. Hvis du har diabetes, har nedsat immunforsvar eller tager medicin, der reducerer din evne til at bekæmpe infektion, skal du straks besøge en læge, hvis du udvikler en gærinfektion under brysterne. Sekundære bakterielle infektioner, cellulitis og sår i huden kan skyldes en ubehandlet gærinfektion under brysterne.

Overvejelser

Hvis du opdager, at du udvikler hyppige gærinfektioner under dine bryster, bør du overveje, om du har vaner, der kan medvirke til problemet. Bras fremstillet af syntetisk materiale, såsom nylon eller rayon, kan fælde fugt og bidrage til problemet. Dette gælder især, hvis du sætter din bh på, så snart du kommer ud af brusebadet, og området er endnu ikke helt tørt. En anden årsag til gær infektioner under brysterne er ikke brusebad efter du har motion. Indfanget sved giver et fremragende vækstmedium til gær.

Del:
Kommentarer