Tegn og symptomer på autisme i en 3-årig

Tegn og symptomer på autisme i en 3-årig

Autisme er en udviklingsforstyrrelse præget af dårlig social interaktion og kommunikation. Børn viser generelt tegn på autisme, når de er 3 år gamle. Tegn og symptomer kan være subtile eller markerede.

Sociale færdigheder

Treårige børn med autisme har ofte en vanskelig tid til at tolke andres følelser, kan ikke holde samtaler med andre mennesker, svare ikke på deres navn, ikke øje med andre, ikke ønsker at blive holdt eller krammet og / eller spille alene meget af tiden.

Sprog

Autisme får ofte unge børn til at tale i en sang-sang eller robotstemme. Nogle gange har de svært ved at tale eller slet ikke tale. De kan bruge ord, de hører uden at forstå deres mening og / eller skrige på andre, fordi de ikke ved, hvordan man udtrykker sig.

Opførsel

Børn med autisme støtter ofte frem og tilbage, bider sig selv eller andre, smiler hovedet på genstande, spinder rundt, klapper på armene, har problemer med at tilpasse sig ændringer i rutine, stirrer på objekter i lange perioder, oplever følsomhed over for seværdigheder og lyde og / eller blive besat med visse emner.

Andre lidelser

Autisme taler siger, at børn med genetiske lidelser, såsom Fragile X syndrom, tuberøs sklerose eller Angelman syndrom, også udvikler nogle gange autisme (se Referencen 1). Børn med autisme kan lide af epilepsi, Tourette syndrom, gastrointestinale lidelser, søvnforstyrrelser og / eller spiseforstyrrelser.

Behandling

Treårige børn med autisme kan ofte arbejde med en terapeut for at lære sociale og sproglige færdigheder. Nogle gange får de receptpligtige lægemidler, såsom antidepressiva, antikonvulsive lægemidler eller antipsykotiske lægemidler, som alle reducerer symptomer på autisme som angst, depression og hyperaktivitet.

Del:
Kommentarer