Tegn og symptomer på at dø af alkoholisme

Tegn og symptomer på at dø af alkoholisme

Alkoholisme er en kronisk fysisk og psykologisk afhængighed af alkohol. Hvis den bliver ubehandlet, er den progressiv og kan være dødelig. Ifølge National Institute for Drug Abuse, viser tidligere studier, at alkoholisme og afhængighed kører i familier. Forskere arbejder på at opdage de gener, der spiller en rolle i udviklingen af ​​denne afhængighed. Alkoholister risikerer at være involveret i uheld som fires, ulykker og mord. De står også over for muligheden for at dø af den fysiske skade, der er forårsaget af at drikke.

Tegn og symptomer på sen-eller afsluttende alkoholisme

Alkoholikere i de sidste stadier af deres sygdom oplever underernæring, nedsat koncentration og hukommelse, hallucinationer, kramper og rystelser. Denne periode er også præget af tab af kontrol, med alkoholikeren opholder sig fuld i dagevis. At drikke om morgenen er almindelig. Alkoholisten kan også blive plaget af lever og hjertesygdom, der er bragt på ved at drikke. Fordi forbrugende alkohol bliver en altforbrugende aktivitet for alkoholikeren, besiddelser, karriere og relationer ofte falder ved vejen. En alkoholikeres personlighed kan også ændre sig, herunder psykose, frygt for mennesker og forestående død, aggression, isolation og vold.

steatose

Overdriven drikkeri inden for en kort periode får leveren til at bremse sin forarbejdning af fedt. Steatose, som almindeligvis kaldes fedtholdig, er ophobningen af ​​fedt i leveren. Folk med fedtlever kan ikke se nogen mærkbare symptomer. I de sene stadier af alkoholisme kan der være let ubehag i overlivets område, hvor leveren er placeret. Nogle alkoholikere rapporterer sig trætte. Ved undersøgelse vil en læge bemærke, at leveren er forstørret. Det kan bekræftes med ultralyd. Med afholdenhed fra alkohol er steatose reversibel. Men hvis den bliver ubehandlet, kan den gå videre til cirrose.

Alkoholisk hepatitis

Alkoholholdig hepatitis er betændelse i leveren. Alkoholikere, der lider af denne sygdom, kan have gulsot, tab af appetit, oppustethed, opkast ledsaget af blod, hævelse i maven og træthed. Alkohol absorberes i blodbanen. Leveren, som renser blod, kan ikke behandle alkohol. Som følge heraf bliver leveren betændt. Både heavy drinkers og alkoholikere kan udvikle denne sygdom. Behandlingen består af ernæringsbehandling og livsstilsændringer, som omfatter afholdenhed fra alkohol. Hvis den ikke behandles, kan alkoholisk hepatitis udvikle sig til cirrose.

Skrumpelever

Cirrose skyldes ardannelse i leveren. Skadede leverceller erstattes med arvæv. Når der opstår nok arvæv, kan leveren ikke længere fungere korrekt. Symptomer på cirrhosis omfatter gulsot, kløe, udmattelse, oppustethed i ben og mave, kraftig blødning i næsen og fordøjelseskanalen og vægttab. Mennesker med cirrose kan også udvikle leverkræft. Der er ingen kur mod cirrose. Behandling består i at fjerne årsagen til leverbetændelse, som i tilfælde af alkoholikere betyder afholdenhed.

Hjerneskade

Som det fysiske trang øger, oplever alkoholikere et tab af appetit. Wernicke-Korsakoff syndrom, der også omtales som våd hjerne, skyldes en thiaminmangel. Symptomer på våd hjerne omfatter forvirring, synshæmmelse, tremor, ustabil gang, tab af hukommelse og mobilitet, hallucinationer og paranoia. I sine tidligere stadier kan alkoholister, der lider af Wernicke-Korsakoff syndrom, behandles ved at tage vitamin B-1, passende ernæring og afholdenhed fra alkohol. Hvis ubehandlet er denne sygdom livstruende. Selv med behandling kan nogle mennesker måske ikke genvinde fuld hjernefunktion.

Del:
Kommentarer