Team Roping Tips til begyndere

Team Roping Tips til begyndere

Team roping begyndte ikke som sport, men nødvendighed. En dygtig styre er ikke et let dyr at vende tilbage til besætningen, så i to tiders to dage rejser to cowboere dyret fra modsatte ender. Dette manøvrerer styringen i en optimal position til branding. Da denne opgave udviklede sig til en sport, blev regler og teknikker raffineret. En stjerne frigives foran ropers - "overskriften" til venstre for kvæget og "heeler", der følger til højre - hvem skal derefter forfølge. Når hovedet snorer hornene eller halsen og helderen lassos bagbenene, står deres heste firkantede på begge sider, og arrangementet er afsluttet. Varigheden og perfektionen af ​​denne procedure er faktorerne for holdplaceringer.

Administrere hesten til headers

En større straf vurderes, hvis overskriften bryder ud af kassen, før styreren når en etableret afstand fra renden. Nybegyndere gør det godt at huske at holde hesten afslappet er af største vigtighed. Hvis der er spændinger i roperens krop, vil hesten afhente det og blive ængstelig og øge sandsynligheden for en for tidlig jage. Derudover skal hovedet sætte hesten i position, så hestens skuldre står op med styrets bagben. Derfra er hovedet i den bedste position for roping.

Administrere hesten for heelers

Hestens opgave er at få roperen til at sætte sig bag for benene på styret. Derfor skal heeler være forsigtig med ikke at give hesten falske tegn. Lænende til den ene side eller skifte vægt fra side til side vil signalere hesten til at vende for tidligt. På samme måde kan trykket fra benene have en lignende virkning, hvis den ikke påføres ensartet. Ropers holder lige nok spænding på biten for at ride hesten fremad. Hvis heste forventer heelerens lasso-handling, bliver det for tidligt.

Rope Technique

Tyler Magnus, en veteran roper og vært for et team roping show på RFD-TV, rådgiver ropers at finde deres tip og derefter at finde deres mål. Ropers udvikle en god følelse af, hvor lassoens løkke vil komme i kontakt. Til overskrifter kan dette mål spænde fra midten af ​​styrehovedet til punktet af dets venstre horn. Heelers fokuserer på højre bagben, omtrent halvvejs fra hov til skaft. Også erfarne ropers holder slaget af deres lasso spin selv med skridtets skridt. Ændringer i tempo kan forvirre hesten.

Steers

Steers kommer i forskellige størrelser, aldre og temperament. Nybegyndere bør ikke modløses, hvis de efter en efterfølgende skal starte fra bunden med en anden. Nogle steers er hurtigere end andre, nogle er mere agile og undvigende, og nogle er "drager" - køer, der vil ramme jorden efter at være roped. Disse kvæg skal trækkes i position og derved tilføre dyrebare sekunder til den samlede tid. Erfaring vil lære nybegyndere ropers, hvordan man håndterer de forskellige styrker, hastigheder og stilarter af steers.

Del:
Kommentarer