Team Huddle Ideas

Team Huddle Ideas

Teammedlemmer skal slippe af med deres angst for fortsat at være produktive og effektive. I de kritiske øjeblikke i et spil eller møde skal enhver god træner bruge et holdkammerat til at opmuntre og fokusere holdmedlemmer. Da traditionelle holdkamp cheers kun gør så meget i forhold til dette mål, skal en træner bruge andre holdknude ideer, som holdet arbejder.

Bevægelser

Medlemmer af det modsatte hold søger altid kropssprog fra deres modstandere, der vil give dem en indikation af, hvad modstanderne planlægger at gøre. En effektiv gruppe huddle teknik er at bruge gestus som en måde at smide det andet hold. For eksempel kan en teammedlem forklare en retning, hvor han ikke har til hensigt at gå, mens han forklarer en legebane verbalt. Holdmedlemmerne kan høre de verbale retninger, men modstanderne vil blive fristet til at stole på bevægelserne for at planlægge deres forsvar.

Positive Points

Trænere og holdlederne kalder ofte en huddle i øjeblikke i et spil eller møde, når spændinger og forventninger er højest. De kan også kalde dem til rallyteam medlemmer under lave punkter i spillet. I disse situationer er det bedst at bruge en huddle, der understreger, hvad der er gjort korrekt eller hvad der er gået rigtigt. For eksempel kan træneren bede hvert holdmedlem om at pege på en positiv ting, som de så et af deres holdmedlemmer gør. Ideen her er, at selv om holdet ikke når det umiddelbare mål, vidner gruppemedlemmerne stadig om, at coachen tror på dem, og at de stadig har opnået eller forbedret på en eller anden måde.

Sammenligninger

Teamhuddles bliver ofte til seriøse aktiviteter, hvor glæden ved et spil eller møde går tabt. For at lette stemplerne hos holdmedlemmer kan en træner opfordre dem til at sammenligne og kontrastere modstanderne. For eksempel kan træneren spørge et holdmedlem, hvilken slags dyr det andet hold spiller som, og holdmedlemmet kan spøgle med noget som "abe". Konceptet er ikke at bash det andet hold, men snarere at give teammedlemmer et sjovt billede, de kan bruge til at minde om, at de skulle have det sjovt. Træneren kan også bede holdmedlemmerne om at sammenligne sig. For eksempel kan en basketballspiller hævde, at han vil tage det næste skud som Michael Jordan. Denne form for sammenligning er lidt som at bruge positive affirmationer.

Del:
Kommentarer