Tandlægeplanser, der dækker implantater

Tandlægeplanser, der dækker implantater

Tandimplantater er permanente udskiftninger for manglende tænder; de har et naturligt udseende og bruges ofte i stedet for proteser. Tandimplantater er typisk ikke dækket af de fleste forsikringsplaner; Men ifølge WebMD kan nogle forsikringsselskaber dække delvise omkostninger, især hvis en medicinsk tilstand som tab af tand eller smerte er involveret.

MetLife

Metropolitan Life Insurance (MetLife) har måske den mest dækning for tandimplantater lige siden det tilføjede dentalimplantater som en standardfunktion på nye planer i 2007. Tandimplantater er dækket af arbejdsgivere med graduering af tandpleje med 10 eller flere medarbejdere. Ifølge Medical News i dag tilføjede MetLife tandimplantater til planer, fordi behandlingen vokser i popularitet. Nogle restriktioner kan gælde.

Aetna

Mens Aetna tandlægeplaner ikke dækker tandimplantater under de fleste omstændigheder, tilbyder planerne dækning for tandimplantater, der er "integreret i medicinske procedurer". Tandimplantater kan dækkes i tilfælde, hvor tænderne påvirkes under fjernelse af en tumor under hals- og hovedstråling eller på grund af en kæbefraktur. Rådfør dig med forsikringsselskabet, da hver situation er anderledes.

Empire Blue Cross Blue Shield

I nogle tilfælde dækker visse Empire Blue Cross Blue Shield tandlægeplaner dentalimplantater. Dækning gælder normalt kun for dem, der har brug for implantater på grund af medicinske problemer eller procedurer. Dækningen er også specifik for hver plan. Kontakt forsikringsselskabet for at afgøre, om din medicinske situation garanterer dækning.

Del:
Kommentarer