Tai Chi øvelser for begyndere

Tai Chi øvelser for begyndere

Uanset om din fleksibilitet er nedsat på grund af alder, eller hvis du har brug for et lavt effektregimen, mens du arbejder på vægttab, giver tai chi en sikker og effektiv form for motion, der ikke beskatter dine led. Den blide serie af stillinger kan øge styrken og balancen, og hjælpe som du finder ro i sindet gennem afslappende, meditative bevægelser.

Tai Chi Basics

Tai Chi er ikke den type træning, der får dit hjerte til at pumpe og tænke snarere omfatter tai chi tre centrale principper: bevægelse; vejrtrækning; og meditation eller sindstilstand. Bevægelserne i Tai Chi er flydende og yndefulde, ledsaget af ordentlig vejrtrækningsteknik. Kombineret med den meditative sindstilstand i praksis er tai chi ment at påvirke kroppens "qi" eller livskraft, som skal være afgørende for et godt helbred.

Begyndere Stanser

Kendt som wu chi, wuji eller høj hestestilling begynder startpositionen ved at placere din krop i en afslappet holdning med ben parallelt, som ligger lidt bredere end skuldrene og knæene lidt bøjede. Hold tyngdepunktet lige ned midt i din krop og hold ryggen lige. For at komme ind i den lave hestestilling skal du placere dine ben lidt bredt og synke din krop lavere. For en anden simpel bevægelse skal du placere dine fødder skulderbredde fra hinanden og derefter langsomt "hæld" din vægt til højre side. Hold, og hæld derefter din vægt tilbage til midten. Gentag på venstre side.

Enkle øvre kropsbevægelser

Slap af halsen med den passende navngivende nakke relaxer bevægelse. Sid i en stol med dine fødder fladt på gulvet og ryggen lige. Sæt langsomt din hage på brystet, drej derefter hovedet, så dit højre øre hviler på din højre skulder. Vend dit hoved tilbage til midten, slip det derefter tilbage til brystet og flyt dit venstre øre til venstre skulder. Fokuser på din vejrtrækning, mens du gentager denne cyklus flere gange. Løsn dine arme med armcirkler. Hold dig siddende i stolen og løft dine arme ud foran dig. Bøj dine albuer lidt og hold dine håndled og fingre afslappet. Cirkle dine underarme udad seks gange, og cirkuler derefter dine arme og skuldre udad seks gange. Gentag processen, der cirkler indad denne gang.

Rutinemæssige ændringer

På grund af tai chi's blide, lavtliggende karakter er der generelt ingen kontraindikationer for øvelsen. Men hvis en bestemt bevægelse gør ondt i et problemområde, skal det ændres ved hjælp af en uddannet tai chi instruktør eller eliminere den fra rutinen. Når du praktiserer tai chi, følg passende forholdsregler som f.eks. Opvarmning før, en nedkøling efter og strækker sig hele vejen igennem.

Del:
Kommentarer