Tai Chi for begyndere gratis

Tai Chi for begyndere gratis

Tai Chi er et kinesisk øvelsessystem, der voksede ud af en kampsportstil, der blev populeret af to familier, Yang og Chen. I dag har den udbredte popularitet af tai chi ført til en række måder at lære bevægelserne gratis.

Traditionel Instruktion

Den bedste måde at studere tai chi gratis på er også den traditionelle måde: at finde en lærer og studere under hans vejledning. Dette er ikke så svært, som du måske tror. De fleste større storbyområder har en koncentration af kinesere, og nogle kinesiske samfund, som dem i New York og San Francisco, er kendt internationalt. Hvis du går til offentlige parker i disse samfund, vil du finde traditionelle udøvere af tai chi. Den bedste tid til at finde dem er første ting om morgenen, fra morgen til morgen. De har måske endda dannet en lille klub. Husk at i traditionel kultur er penge normalt ikke betalingsform. Du betaler dine lærere med dedikation, flid og respekt.

Litteratur og videoer

Tai Chi-former er blevet registreret i mange år. Mange bøger og dokumenter er oversat til engelsk og er let tilgængelige gennem de fleste offentlige biblioteker. Videoer giver dig mulighed for at se bevægelserne udfolde sig, en klar fordel over en række stillbilleder.

Online ressourcer

Der er en række online ressourcer, der giver videoer samt dokumentation. Du kan få adgang til de fleste af disse websteder gratis. En fordel ved at bruge hjemmesider er fora, hvor du kan diskutere tai chi med andre praktiserende læger og få svar på eventuelle spørgsmål du måtte have. Du kan endda være i stand til at finde andre praktikere i dit område.

Del:
Kommentarer