Tai Chi Balance Øvelser

Tai Chi Balance Øvelser

Tai Chi har været praktiseret i århundreder; Det er et gammelt kinesisk træningssystem, der fremmer sindsro gennem fokuserede flydende bevægelser. Tai Chi kan udføres individuelt eller samtidigt med andre på en ikke-konkurrencedygtig måde. Tai Chi praksis kan hjælpe med at reducere stress, angst og depression samt nedsætte dit blodtryk, ifølge MayoClinic. Ud over disse fordele kan praktiserende tai chi hjælpe dig med at forbedre din balance og koordinering.

Historie af Tai Chi øvelser

Tai Chi blev oprindeligt praktiseret i Kina som kampkunst. Men det er en meget mere støjsvage øvelse end andre kampsport og endda mildere end yoga. Tai Chi har sine rødder i den buddhistiske tradition, der fremmer stress relief, meditation og kropsbevidsthed. Mens tai chi hjælper en person med at forbedre den fysiske balance, var den praksis historisk set beregnet til at opnå balance i sind og krop gennem en række yndefulde og tankevækkende bevægelser.

Balance øvelser

Tai chi balance øvelser involverer langsom, dyb vejrtrækning og glatte, fokuserede bevægelser af kroppen. Når de praktiseres konsekvent, kan de hjælpe med at forbedre din overordnede koordinering. For eksempel kan tai chi hæl-til-tå-gangen hjælpe dig med at finde stabilitet gennem din underkrop, da du tager skridt i hæl-til-tå-måde. En anden tai chi balance øvelse, der står på det ene ben, kan virke som en børnepasning, men øvelsen kan blive en udfordring for voksne og er også gavnlig for at hjælpe med at forbedre din balance og koordinering.

Sundhedsmæssige fordele

Tai Chi er blevet meget fremmet som gavnlig for ældre mennesker, der risikerer at falde, da det kan bidrage til at øge styrken og koordineringen. Men yngre mennesker kan også drage fordel af, ifølge en undersøgelse, der blev offentliggjort i tidsskriftet "Health Promotion International" i 2004. Undersøgelsen fandt ud af, at tai chi balance øvelser ikke kun forbedrede deltagernes balance, men også tendens til at sænke deres blodtryk, forbedring af det samlede hjerte-kar-sundhed.

Andre overvejelser

Inden du begynder en ny øvelse, skal du kontakte din læge eller personlig træner. Mens tai chi generelt er en sikker daglig praksis, kan det være en god ide at have en ven i nærheden til støtte, hvis du lige er begyndt. Du kan også bruge en væg eller en stol til at hjælpe dig med at balancere, indtil du bliver mere praktiseret.

Del:
Kommentarer