Tai Chi & Andre asiatiske øvelser

Tai Chi & Andre asiatiske øvelser

De fleste traditionelle asiatiske øvelser, der praktiseres af nordamerikanere, er åndelige eller kæmive oprindelse, og nogle gange begge. Asiatiske øvelser indeholder generelt en holistisk tilgang til fitness og åndelig oplysning, og i modsætning til de fleste øvelsestraditioner i den vestlige verden har tendens til at fokusere på betydningen af ​​forbindelsen mellem sind og krop. Oplev tai chi og andre asiatiske øvelser, som kan forbedre dit helbred og overordnede velbefindende.

Tai Chi

Anslået 2,3 millioner amerikanere udøver den kinesiske kampsport og sundhedsuddannelse, kendt som tai chi. Tai Chi anses af mange for at være en form for "bevægende meditation", hvor de praktiserende bevæger deres krop forsigtigt og langsomt, mens de fokuserer på deres vejrtrækning og bevidsthed om hver bevægelse. Tai chi blev udviklet i det gamle Kina, og blev oprindeligt brugt til kampsport, men senere begyndte folk at øve det for sine holistiske sundhedsmæssige fordele. Øvelsen indeholder de vigtigste kinesiske traditionelle sundhedskoncepter som balancen mellem ying og yang og yi eller livskraftens strømning. Tai Chi forbedrer muskelstyrken, fleksibiliteten, balancen og koordinationen. Mange hævder, at øvelsen også forbedrer søvn, reducerer smerte og stivhed og forbedrer overordnet velvære.

Yoga

Mere end 15 millioner amerikanere udøver i øjeblikket yoga. Med oprindelse i Indien henviser yoga til en bred vifte af mentale og fysiske discipliner dybt bundet til buddhistisk og hinduistisk åndelig tro og filosofi. Traditionel yoga fokuserer på meditation, mindfulness og opnåelse af enhed med universet, selv om i hvilket omfang yoga-praktikere indarbejder disse begreber i deres rutine, afhænger af deres overbevisning. De fleste yoga fitness klasser fokuserer på at lære nye stillinger kaldes asanas og forbedre ens nuværende poser. Yoga er forbundet med en bred vifte af sundhedsmæssige fordele, herunder forbedret styrke, fleksibilitet, kropsholdning, hjertesundhed og vejrtrækning. Mange udøver også yoga for at reducere stress, forbedre deres koncentration og føle sig bedre generelt.

Qigong

Nært relateret til Tai Chi, er Qigong en anden asiatisk praksis designet som en form for fysisk og mental træning til kampsport, selvoplysning og sundhed. Målet med qigong er at styrke, rense og forbedre livsenergirkulationen ved hjælp af vejrtrækningsteknikker, meditation og blide bevægelser. Kinesiske arkæologer og historikere vurderer, at folk har praktiseret qigong i næsten 5000 år. Qigong har haft stor indflydelse på en række andre kinesiske alternativ medicin og helbredende traditioner. Qigongs tre hovedtyper - meditativ, dynamisk og statisk - adskiller sig lidt i deres anvendelse og mål. Qigong bruges ofte i alternativ og komplementær medicin til behandling af arthritis, rygsmerter, balanceproblemer, stress og hypertension.

Del:
Kommentarer