Symptomer pĂĄ venstre atriel udvidelse

Symptomer pĂĄ venstre atriel udvidelse

Udvidelsen af ​​hjertets venstre atrium kan skyldes et utal af forskellige lidelser, sygdomme og dysfunktioner, men er alligevel en alvorlig medicinsk tilstand. Atriel forstørrelse er som regel en bivirkning af en af ​​disse årsagssammenhænge, ​​og dermed ved at kende symptomerne på årsagerne vil du forstå, hvordan dit venstre atrium blev forstørret. Som med enhver medicinsk tilstand, især en om hjertet, er det absolut nødvendigt at søge lægehjælp straks for korrekt behandling af de bagvedliggende årsager.

Blodtryk

Højt blodvolumen, højt blodtryk og hypertension kan alle medføre en forstørrelse af venstre atrium. De fleste tegn og symptomer på højt blodtryk er "tavse", det er de fleste mennesker føler sig ikke syge eller nogen påvirkning af blodtryk, der er forhøjet. Nogle mennesker oplever dog uregelmæssig hjerteslag, forvirring, træthed eller brystsmerter. Den eneste sikre måde at vide er at kontrollere dit blodtryk.

Hjerterytmier

Hjerterytmier eller uregelmæssige hjerteslag, der er centreret i venstre atrium, kan også forårsage venstre atrial forstørrelse. Atrialfibrillering kan skyldes problemer i de elektriske impulser, der sendes til hans hjerte, som får venstre atrium til at "skælve" eller fibrillere, hvilket reducerer hjertepumpens kraft og tillader blodet at "pulje" inde i hjertet. Også problemer i mitralventilen - ventilen, som forbinder venstre atrium med venstre ventrikel - kan forårsage venstre atrieflimren. Under alle omstændigheder vil patienterne føle sig svage, svimmel, ude af pusten, smerter i brystet og føle en fladning af hjertet.

Genetisk

I nogle tilfælde, især hos spædbørn, forårsager en genetisk anomali en defekt i hjertet eller det omkringliggende væv, hvilket får det venstre atrium til at forstørre. Sædvanligvis vil spædbørn og børn have svært ved at få vægt, tilbagevendende lungeinfektioner, en blå farvetone til deres hud (kaldet cyanose), hurtig vejrtrækning og manglende evne til at udøve sig selv. Voksne vil opleve palpatationer (ulige hjerteslag), åndenød og manglende evne til at udøve sig selv.

Muskeldeformitet

Hjertet er en muskel, der i nogle tilfælde kan opleve en strækning eller deformation, som påvirker evnen til at pumpe blod. Denne tilstand, kaldet kardiomyopati, kan forårsage at venstre atrium forstørres, hvilket får patienterne til at opleve åndenød, brystsmerter eller tryk, svimmelhed eller svimmelhed og palpatationer (fladrende eller ulige hjerteslag).

Forebyggelse / Solution

I nogle tilfælde kan forebyggelse af atrielforstørrelse udføres ved at behandle den underliggende årsag, såsom blodvolumen eller tryk. I tilfælde af overskydende blodvolumen foreskrives blodfortyndere, der kan stoppe atrielforstørrelsen, mens der i tilfælde af forhøjet blodtryk / hypertension vægttab, motion og blodtryksmedicinering kan hjælpe.

I andre tilfælde kan deformitet eller dysfunktion, kirurgi eller ablation (en forbrænding af ventilens arvæv) som en alternativ, som din læge vil udforske.

For muskeldeformiteter kan læger ordinere lignende medicin, der anvendes til behandling af patienter, der har haft hjertesvigt, såsom betablokkere og ACE-hæmmere.

I nogle tilfælde er der dog meget få muligheder uden for større operationer (eller operationer), som f.eks. Genetiske abnormiteter.

Del:
Kommentarer