Symptomer på en trækmuskel rundt om hjertet

Symptomer på en trækmuskel rundt om hjertet

Brystet har flere muskler, der løber over det. De løber op, ned og rundt mod scapulaen. Brystmusklerne løber foran hjertet, og enhver af disse muskler er udsat for at blive såret. Hvor alvorlig skaden er, kan afhænge af, hvordan skaden er sket. De fleste gange er der tegn på, at en skadet muskel vil give dig at lade dig vide, at det er blevet skadet. Og nogle gange, når en brystmuskel er skadet, kan det få dig til at tro, at du har hjerteproblemer i stedet for muskelsmerter.

Muskler rundt om hjertet

Navnet på musklerne omkring hjertet er pectorals. Der er pectoralis major, pectoralis mindreårige og pecs. Pectoralis hovedmuskler er hovedparten af ​​musklerne. De vifter over brystet; og for kvinder ligger de under brystet. Pectoralis mindreårige kører lige under majors. Disse muskler stammer i midten af ​​ribbenene. Pecs begynder på brystbenet i midten af ​​brystet og fastgøres til skulderledene. Alle disse muskler, i en eller anden form, omfatter hjertet. De er alle tæt på hjertet og kan forveksles med hjertesmerter, hvis de bliver skadede.

Symptomer på en trækmuskel rundt om hjertet

Symptomer på en trukket muskel rundt om hjertet er ligesom enhver anden muskel, bortset fra at på grund af hvor smerten er, har nogle mennesker mistet smerten som hjerteproblemer. Der kan optage smerter, stikkende smerter, en følelse af varme i området, ømhed og tæthed i brystet, og du kan endda se lidt hævelse. Smerten kan udstråle langs musklerne til andre områder, såsom indpakning til scapulaen eller rygbenet.

Teorier om at trække en brystmuskel rundt om hjertet

På grund af hvordan musklerne ligger i brystvæggen, kan de ikke trækkes som andre muskler i kroppen. De kan; dog blive anstrengt, hvilket vil give en tæt følelse i brystet og kan efterligne en trækket muskel følelse. Eller du kan fysisk rive muskelen. En tåre i brystvæggemusklerne er typisk for en person, der arbejder med store vægte. Vægtløftere, som bænk trykker på store vægte, er de mest almindelige mennesker til at forstyrre eller rive en brystmuskel.

Behandling for træk muskler rundt om hjertet

Behandling af trækkede brystmuskler rundt om hjertet er ligetil. Du bliver nødt til at opgive din fysiske anstrengelse. Hvis skaden er sket, mens du træner, skal du bremse musklerne i et stykke tid ved ikke at bruge dem. Du vil gerne isen skaden med det samme; is vil hjælpe med hævelse, betændelse og smerte. Anti-inflammatoriske midler, som f.eks. Ibuprofen eller Motrin, vil også hjælpe med smerte sammen med betændelsen. Hvis smerten ikke bliver bedre, skal du søge lægehjælp for at sikre, at du gør hvad du skal for at tage sig af skaden.

Forebyggelse af muskelstrækninger rundt om hjertet

Forebyggelse af muskelskade omkring hjertet betyder ikke, at musklerne overstyres. Det betyder ikke at skubbe dem ud over deres evner og forventer for meget af dem. Over anstrengelse af brystmusklene kan undertiden ikke undgås, og du kan opleve en skade. Hvis du blot løfter en tung kasse, kan det bremse musklerne i brystet eller endog rive dem. Muskelstammer i brystet kan være ret smertefulde, og fordi symptomerne og smerten kan efterligne hjerteproblemer, hvis du er i tvivl om det er en muskelrelateret skade eller hjertesygdom, bør du se din læge.

Del:
Kommentarer