Symptomer på dårlig cirkulation i hænder og fingre

Symptomer på dårlig cirkulation i hænder og fingre

Dårlig cirkulation i hænder og fingre kan skyldes et bredt udvalg af tilstande, lidelser og sygdomme. Selvfølgelig, for at fastslå, om du lider af dårlig cirkulation, skal du forstå symptomerne på denne særlige tilstand. Kontakt en læge for yderligere diagnose.

Tingling & Prickling

Et af de mest almindelige symptomer på dårlig cirkulation i hænder og fingre kan medføre noget niveau af prikken eller stikkende inden for nogen af ​​cifrene.

Følelsesløshed

Når du oplever dårlig cirkulation i hænder og fingre, kan du måske begynde at lægge mærke til følelsesløshed inden for håndens cifre eller hele hånden.

misfarvning

Et andet ret almindeligt symptom på dårlig cirkulation i hænder og fingre, ifølge Mayo Clinic, er en vis grad af misfarvning på huden på de berørte områder af kroppen. Hænderne kan blive meget blege eller endda blåfarve med denne betingelse.

kulde

Dårlig cirkulation kan også få hænderne og fingrene til at føle sig koldere end andre områder af kroppen.

Smerter og ubehag

Nogle mennesker, der lider af dårlig cirkulation i hænder og fingre, kan begynde at lide af smerte og ubehag i de berørte områder.

sår

Somme tider kan dårlige cirkulationer forårsage dannelse af sår eller mavesår (åbne sår) til overfladen af ​​huden på hænder og fingre. Dette skyldes i høj grad nedgangen i blodgennemstrømningen til disse områder af kroppen. Det samme problem, der medførte dannelsen af ​​disse sår eller sår, kan forlænge genopretningstiden, da kroppen måske ikke kan helbrede disse områder lige så effektivt som dem, der har normal cirkulation.

Del:
Kommentarer