Symptomer på alvorlige halsskader hos småbørn

Symptomer på alvorlige halsskader hos småbørn

Halsskader i et lille barn kan forekomme fra fald eller knækker hovedet mod en væg eller et møbel. Unge børns hals er skrøbelige og ikke tilstrækkeligt understøttende af deres hoveder, så når der opstår en skade på hovedet eller halsen, kan det nemt rive eller blære sener i nakken. Nogle skader er mindre, men andre er seriøse og bør få øjeblikkelig lægehjælp.

Smerte

Småbørn vil udvise skrig og græde hvis de føler smerter i halsområdet. De kan gnide i halsen, især på bagsiden af ​​nakken. De kan klage over nakkepine eller gråte, når du rører ved halsen. Deres nakke muskler kan virke hævede. Han kan også føle smerte i andre områder ved siden af ​​nakken, for eksempel at skyde ned armen eller klage over, at hovedet gør ondt. I en alvorlig nakkebeskadigelse kan dit barn ikke stoppe med at græde.

Unormal vejrtrækning

Halsskade kan medføre skade på nervesystemet og påvirke vejrtrækningen. Unormale vejrtrækningssymptomer kan omfatte overfladisk vejrtrækning, problemer med at tage vejret eller problemer med at tage dybe vejrtrækninger.

Kvalme og opkast

Hoved- og nakkeskader går nogle gange hånd i hånd. Hvis dit barn udviser kvalme, opkastning og svimmelhed, kan de være faldet og skadet både hoved og nakke.

Problemer med at flytte halsen

Et alvorligt halsskadesymtom kan indebære vanskeligheder for barnet at bevæge sig i nakken. Han må ikke være i stand til at vende halsen uden smerte.

gåture

Dit barn kan udvise vandre- eller stående problemer med halsskader. De kan blive svimmel eller have balanceproblemer. Det er nogle gange svært at skelne fra det til små småbørn, som lige er begyndt at stå og gå, men du bør se, om noget er helt normalt i den måde, dit barn bevæger sig.

Elever og andre symptomer

Eleverne kan blive dilateret, eller en elev kan forekomme større end den anden i en alvorlig nakkeskade. Børn kan også blive meget irritabel eller uforstyrret. Bevidstløshed, følelsesløshed i fødder eller hænder eller anfald kan forekomme. Søg øjeblikkelig lægehjælp, hvis dit barn udviser symptomer på nakke- eller hovedskader.

Del:
Kommentarer