Swimming Strength Workouts

Swimming Strength Workouts

Svømning er den næstsidste sommer tidsfordriv. Fra baghaven pools til vand parker, hvis det er vandrelateret, vil amerikanerne være der. Men luk øjnene og tænk på din baggård pool. Kan du se et motionscenter? Nej, du ser spil fra Marco Polo og dykkerborde. Det er tid til en tankegang. Tjek med en læge og spring så ind og start toning. Tag nogle gear og tjek disse stærke svømme træningstræning.

Basic Strength Workout

Hvis du kan gøre det på land, kan du replikere det i vand - kun med mindre modstand og stress på dine led. Vandets naturlige opdræt tager kanten af ​​sammenklemmende styrkeøvelser, som dynamiske hoppeklubber, så du kan gøre flere reps. Ja, du vil føle forbrændingen i skabsrummet, men i vandet er det glat sejlads. Stå i talje dybt vand og spred dine fødder på afstand fra hinanden. Placer dine arme på dine sider, og stram din abs. Squat, sænke dine glutes mod poolbunden, og læn din overkrop fremad. Hold ryggen lige og flad. I stedet for at rejse sig op, hoppe ud af poolbundet og rette din overkrop. Gør et sæt 12 squat hopper. Følg med et sæt 10 til 12 benlifte og alternative ben. Grib poolvæggen og slut med en overkropsflyt, en pullup.

Aqua Pilates

Du skal bruge specielt udstyr til nogle aqua Pilates øvelser, så det er bedst at tjekke en klasse på dit lokale fitnesscenter. Traditionelt kendt for tilbage liggende udgør Pilates og vand ikke en sandsynlig pasform. Men vandets naturlige opdrift øger træningsprogrammets balanceforbedrende evner. Certificerede akvatiske Pilates instruktører bruger floatation bælter, pool nudler, håndbaner, flydende håndvægte og meget mere for at hjælpe med at styrke og tone dine muskler. Flytning omfatter normalt planker, havfruer og suspenderet teaser, men de kan variere afhængigt af instruktør og klasseniveau.

Cardio-opladet træning

Brænde den pool-side snack sammen med Rough-Fit mester træner Greg Moe kaloriefritningsprogram. Tag en strandbold og hold den inden for rækkevidde. Moe fem-øvelse træning brænder 11 kalorier pr. Minut, mens du forlader dig tid til at nyde puljen efter. Signaturbevægelser omfatter otterruller, kuglestænger, gädleskaller og bølgemager. Hans ledende øvelse, k-slidbanen, opfordrer dig til at lede efter dybt vand, pege dine tæer og koble dine hænder. Flyt dine hænder i små, kontrollerede cirkler, mens du løfter dit venstre ben fremad. Stop, når det er på hofteplan. Hurtigt saks-spark, bytte ben hvert femte sekund i 30 sekunder.

Fælles venlig

Arbejde på land kan understrege svækkede, syge eller smertefulde led. Og dem med degenerative eller inflammatoriske leddsygdomme som slidgigt eller reumatoid arthritis eller nylige ledskader kan få det lettere at styrke trænet i poolen på grund af vandets naturlige opdrift. Da du er i stand til at svømme ind i dybere dele af poolen - uassisteret eller med en poolhjælp, løfter vandet din krop ud af poolboden og skaber et træningsmiljø med gravitation.

Del:
Kommentarer