Sundhedsvirkninger af bare for mænd hårfarve

Sundhedsvirkninger af bare for mænd hårfarve

Virkningerne Bare for mænd hår farvestoffer kan have på en mands sundhed kan være langt længerevarende end farven selv. Fra allergiske reaktioner mod kræft kan hårfarve være et meget giftigt produkt til brug på kroppen. Mens farvestoffet er et produkt til håret, er kemikalierne, der bruges til at gøre farvestoffet, let indåndet og absorberet gennem huden.

Astma

Når hårfarvestoffet bruges lang sigt, kan kemikalierne i farvestoffet gøre en persons luftveje meget følsomme overfor irriterende stoffer. Ikke alene giver farvestoffet vanskeligheder med at trække vejret, men andre faktorer som støv, smog og røg kan blive problemer for den person, der er omkring.

Kræft

Undersøgelser har vist, at hårfarvestof i store mængder kan forårsage kræft hos lårrotter. Det er ubestrideligt, hvorvidt bare for mænd hårfarve kan forårsage kræft, når det bruges korrekt, men kemikalierne i produktet har potentialet til at gøre det. Kemikalier i Just for Men farvestoffer kan skade menneskers DNA fra cellerne i kroppen.

Nervesystemet Dysfunktion

Kemikalier som hydrogenpyroxid, der findes i hårfarve, kan svække nervesystemet. Nervesystemet regulerer vores balance, vejrtrækning og fordøjelse. Alle disse processer kan påvirkes af hydrogen pyroxid i lave doser. Ofte er disse virkninger midlertidige, men hyppig anvendelse af disse farvestoffer kan forårsage permanente problemer.

Allergisk reaktion

Mange mænd kan have en allergisk reaktion på et eller flere af kemikalierne i Just for Men hårfarve. Phenylendiamin er et kemikalie, der findes i de fleste hårfarver og forårsager et allergisk respons i kroppen, der kan forårsage vejrtrækningsbesvær, udslæt eller dysfunktion i leveren eller nyrerne. Dette kemikalie er for nylig blevet forbudt i Canada, Frankrig og Tyskland.

Del:
Kommentarer