Sundhedsproblemer forårsaget af at leve på betonggulve

Sundhedsproblemer forårsaget af at leve på betonggulve

Betongulve har længe været brugt i industribygninger, og for nylig er de blevet populære i boliger og boliger. Men mens betonggulve er på mode, kan folk, som bor på dem, lide af en række sundhedsmæssige problemer som følge af eksponering for beton og manglende stødabsorbering, de giver. Disse sundhedsproblemer spænder fra mild til svær og kan have en effekt, som varer i årevis. Betongulve kan endda forårsage permanent skade på muskler og forårsage langvarig smerte.

Fod ubehag

Manglen på stødabsorbering i betonggulve påvirker fødderne først og forårsager såler og hæle til smerter. Fødder tager bunden af ​​den hårde indvirkning, da musklerne i fødderne absorberer effekten for at beskytte benene, ryggen og resten af ​​kroppen. Musklerne kan blive ondt, og over tid kan knoglerne endda svække som følge heraf, hvilket fører til følsomhed over for brud.

Nedre ben smerte

Mennesker, der lever i lange perioder på betongulve, kan udvikle smerter i underbenet, da fødderne ikke absorberer det fulde chok af beton til leddene. Musklerne i kalvene kan blive ondt, da de udviser mere påvirkning end normalt fra den hårde beton, og knæene kan begynde at smerte. Over tid kan leddene i knæene blive permanent beskadiget, og arthritis kan udvikle sig.

Hip Degeneration

Konstant at gå på betongulve er ekstremt hårdt på hofteporte. Den hårde landing på betonbeholderne ledes i hofterne og forårsager langvarig skade som f.eks. Gigt eller degeneration af hoftebenet og kan nødvendiggøre hofteudskiftning.

Nedre rygsmerter

Senere rygsmerter kan også udvikle sig, da den hårde indvirkning fra hvert trin udstråler kalve og gennem lårene til nedre ryg. Bagsiden er som regel den sidste del af kroppen, der skal påvirkes, da fødderne, kalve og hofter har blødgjort slag fra betonggulve. Faste skader opstår normalt ikke, og de fleste mennesker oplever kun mild rygsmerter som følge af at de lever på betongulve.

Hudirritation

Betongulve er normalt dækket af tæppe, men de bliver lejlighedsvis efterladt, eller der kan være pletter hvor gulvtæppet begynder at bære væk. Dette kan blive et sundhedsproblem, fordi hyppig kontakt med cementrest kan forårsage hudirritation --- forværret, når folk går på gulvet barfodet, hvilket kan forårsage udslæt eller irritation på fodsålerne.

Del:
Kommentarer