Sundhed

Hvorfor svulmer fødder og ankler?

Hvorfor svulmer fødder og ankler?

Hvis du oplever hævede fødder og ankler, er du blandt de mange mennesker, der lider af denne almindelige lidelse. Selvom dine fødder og ankler bare svulmer i løbet af arbejdsdagen, kan hævede fødder være ubehagelige og endda smertefulde. Der er så mange grunde, at dine fødder og ankler svulmer op, men der er nogle mere almindelige grunde, som for meget natrium- eller nyresvigt.

Måder at regrow gumvæv

Måder at regrow gumvæv

Fælles årsager til tilbagegående tandkød kan omfatte periodontal sygdom og utilstrækkelig eller forkert børstning. Tilstanden kan se forkert ud, og det kan også føre til andre tandproblemer, såsom dårlig ånde og tab af tænder. Virkningerne af tilbagegående tandkød kan imidlertid vendes med tilgængelige behandlinger, der vil genoprette sundt tyggegummi omkring tænderne.

Monteringsvejledning til TapouT Mouthguard

Monteringsvejledning til TapouT Mouthguard

Når du spiller kontakt eller ekstrem sport, er det vigtigt at have den rette beskyttelse. Hvis du har en mundvagt, kan du forhindre alvorlig skade, herunder hjernerystelse og mund- og kæbekræft. For den bedste beskyttelse skal du være særlig opmærksom på, at mundafskærmningen passer korrekt. TapouT Mouthguards er lavet af et avanceret kompositmateriale, der giver dem mulighed for at blive støbt flere gange for at sikre en nøjagtig og sikker pasform, ifølge virksomheden.

Regler for sĂĄrpakning

Regler for sĂĄrpakning

Sår, der er dybe, kan kræve en særlig dressing kaldet "pakning". Pakning af et sår involverer at fylde såret med sterilt materiale for at absorbere puss og holde bakterier væk. Dette hjælper de dybe væv heler i samme takt som det ydre væv. I nogle tilfælde, hvis det dybe sår ikke er pakket, vil den ydre hud helbrede, og de dybere væv vil danne et hulrum foret med arvæv.

Regler for transskribering af lægemiddelordrer

Regler for transskribering af lægemiddelordrer

Transskribere medicin ordrer er, når nogen overfører en læge ordination ordre til en medicin administration rekord, eller MAR. Med medicinskransskriptioner skal transcriberen følge visse regler for at sikre nøjagtighed og overholdelse. Regulerende agenturer Statslige og føderale agenturer søger konstant at forbedre leveringen af ​​medicin til patienter.

Almindelige ĂĄrsager til hĂĄrtab pĂĄ vĂĄben og ben

Almindelige ĂĄrsager til hĂĄrtab pĂĄ vĂĄben og ben

At tabe kropshår kan normalt henføres til en af ​​fem grunde: hormonelle lidelser, hudsygdomme, medicinske sygdomme, stress, medicin og kost. Når du mister alt håret på din krop, hedder det Alopecia universalis. Hypothyroidisme Nogle hormonelle lidelser kan resultere i fuldstændigt kropsforstyrrelser.

SĂĄdan beregnes en venstre skift

SĂĄdan beregnes en venstre skift

Når du får dit blod testet, er der tre hovedtællinger, som læger ser på: røde blodlegemer, hvide blodlegemer og blodplader. Hvide blodlegemer er af særlig interesse, da de fungerer som kroppens første forsvarslinje mod infektionssygdomme og skadelige fremmede stoffer. Disse celler er yderligere kategoriseret i forskellige typer af hvide blodlegemer, herunder det samlede antal, neutrofiler, eosinofiler, basofiler, lumfocytter og monocytter.

SĂĄdan ĂĄbner du en glasampul

SĂĄdan ĂĄbner du en glasampul

Sådan åbner du en glasampul. Mange lægemidler pakkes i glasampuller, så deres indhold kun berøres af fast glas. Åbn en glasampul med forsigtighed ved at følge disse trin. Forbered dit arbejdsområde. Narkotika pakket i glasampuller skal forblive i et sterilt miljø, fordi de typisk injiceres i kroppen.

SĂĄdan bruger du Biofreeze mens du er gravid

SĂĄdan bruger du Biofreeze mens du er gravid

Graviditet er en tid, hvor en kvindes krop ofte er yderst achey. Det er også en tid, hvor brugen af ​​mange lægemidler og andre lægemidler ikke anbefales på grund af mulig skade for det ufødte barn. Biofreeze, en mentolbaseret creme hjælper lette muskelsmerter. Men er det sikkert at bruge under graviditet? Biofreeze-firmaet anfører på sin hjemmeside, at Biofreeze ikke er sikkert til brug under graviditeten.

SĂĄdan bruges Heat til Cure Staph infektioner

SĂĄdan bruges Heat til Cure Staph infektioner

Staphylococcus aureus, almindeligvis kendt som staph infektion, er en gruppe af bakterier, der er den primære skyldige for hudinfektioner. Normalt ligger Staph i kroppen, men forårsager normalt ikke problemer. Men når huden har nedskæringer, slid eller har et åbent sår og kommer i kontakt med en uren overflade, kan staph-bakterierne få adgang til kroppen, der forårsager cellulitis, koger, impetigo, folliculitis og skoldet hudsyndrom.

SĂĄdan bruges Red Light Therapy

SĂĄdan bruges Red Light Therapy

Der er mange måder, hvorpå lys bruges til at påvirke den menneskelige krop, fra strobe lys til garvning senge. Det kan også bruges til at helbrede. En af de seneste udviklinger i lette behandlinger er rødt lysbehandling. Oprindeligt udviklet af NASA i 1950'erne, kan offentligheden nu også drage fordel af denne terapi for en række forhold.

SĂĄdan bruges Super Colon Cleanse

SĂĄdan bruges Super Colon Cleanse

At have opbakket tarm og forstoppelse er en gener, der kan håndteres let. Selvom der er mange produkter derude for at hjælpe folk med at slippe af med toksiner i tyktarmen, hævder Super Colon Cleanse at være helt naturlig og lettere at bruge end de fleste andre. Pillerne er beregnet til at hjælpe med at eliminere toksinerne fra kroppen, der ikke udryddes gennem regelmæssige kropsprocesser.

Del: