Sundhed

Den bedste tid til at tage kolesterolmedicin

Den bedste tid til at tage kolesterolmedicin

Er det muligt, er der en signifikant forskel i effektiviteten af ​​at tage statiner, en klasse af lægemidler, der bruges til at nedsætte produktionen af ​​cholesterol i leveren på et bestemt tidspunkt på dagen? Ifølge forskellige medicinske og forskningswebsteder, herunder bio-medicine.org, medicinenet.com og andre, betyder det noget.

Er en Nebulizerbehandling Overvejet Oxygen Therapy?

Er en Nebulizerbehandling Overvejet Oxygen Therapy?

Rebecca Anwar, PhD, hos The Sage Group i Philadelphia, PA, siger: "Patientuddannelse er det gyldne æg... [det] holder patienterne sundere." Så det er en livreddende uddannelse at kende forskellen mellem forstøvningsbehandlinger og iltbehandling. At fejle hinanden kan føre til indlæggelse - eller værre.

Er en vandpik fjernet tandsten?

Er en vandpik fjernet tandsten?

Waterpik er et handelsnavn for et vandfnugende produkt, der leder en koncentreret vandstrøm ind i munden. Waterpik har været klinisk demonstreret at være lige så effektiv eller mere effektiv end strengfletter ved rengøring af tænder. Tartar er den hærde opbygning af plaque på tænder, der normalt kræver tandlæger intervention for fjernelse.

Forskelle mellem cypionat og propionat

Forskelle mellem cypionat og propionat

Cypionat og propionat er begge former for testosteron, der anvendes til hormonbehandling hos mænd, der ikke producerer tilstrækkeligt testosteron naturligt. Begge stoffer betragtes som steriodier og er ulovlige at anvende uden recept fra en læge. Fordelene og mulige bivirkninger ved at bruge disse stoffer er de samme; Der er dog en række forskelle mellem de to typer testosteron.

Forskelle mellem Robitussin & Robitussin-DM

Forskelle mellem Robitussin & Robitussin-DM

Robitussin, en over-the-counter medicin fremstillet af Pfizer, Inc. til behandling af hoste, løbende næse og / eller brystbelastning, kommer i to versioner: regelmæssig og DM. At læse etiketten kan give dig en grundlæggende ide om forskellene mellem de to, men du bør også forstå de medicinske implikationer af de ekstra ingredienser i Robitussin-DM.

Forskelle mellem Petechiae & Purpura

Forskelle mellem Petechiae & Purpura

Selvom blødning under huden, diagnosticeret af læger som en af ​​flere tilstande, herunder petechiae og purpura, er et symptom på et stort antal medicinske lidelser, kan det signalere starten på en alvorlig sygdom. Begge forhold er forårsaget af små mængder blødning lige under hudens overflade og fremstår som røde pletter og falder efterhånden til blå og brune i lighed med den måde, som en blå mærke falder.

Forskellene mellem kontaktlinsens basekurve 8,6 og 8,9

Forskellene mellem kontaktlinsens basekurve 8,6 og 8,9

Kontaktlinser er designet til at passe på det forreste overflade af dit øje, kaldet hornhinden. Baglinekurverne i en kontaktlinse målt i millimeter skal svare til øjenkurven. Betydning Når du har din kontaktlinseprofil, måler din øjenlæge dine øjne med et keratometer.

Forskellene mellem Tenuate & Phentermine

Forskellene mellem Tenuate & Phentermine

Tenuate og phentermin er appetitundertrykkende midler, der kun må tages under læge. Begge er kun tilgængelige på recept og bør kun bruges som en supplerende del af et lægeudviklet vægttabsprogram, der omfatter trænings- og diætændringer. Selv om begge stoffer virker på en lignende måde, er de forskellige kemiske forbindelser og kan påvirke patienterne forskelligt.

Hvordan er lysol sundhedsfarlig?

Hvordan er lysol sundhedsfarlig?

Lysol desinfektionssprayer hævder at dræbe 99,9 procent af bakterier, men de kan også bære risici for mennesker. Identifikation Ifølge fabrikantens hjemmeside indeholder Lysol's desinfektionsspray etanol, vand, isobutan, tetranatrium EDTA, propan, duft, natriumbenzoat, boratforbindelser og ammoniakforbindelser.

Instruktioner om hvordan man formater en mundvagter

Instruktioner om hvordan man formater en mundvagter

Hvis du spiller nogen form for kontakt sport, er en mundvagt en absolut sikkerhedsnødvendighed. Hvis du ikke har en stærk pasform med din mundvagt, er det næsten det samme som ikke at have nogen form for mundbeskyttelse overhovedet. Den gode nyhed er, at dimensionering af din mundvagt er ganske let. Uanset om du har en helt ny uformateret mundvagt eller en gammel mundvagt, der ikke længere passer ordentligt, kan du opnå en perfekt pasform på mindre end 10 minutter.

Hvordan man kan slippe af med en sommerkold

Hvordan man kan slippe af med en sommerkold

Åh nej. Alle dine venner er hangin 'på stranden, og du sidder fast i huset med en ubehagelig kold. Det var bare hvordan du ville tilbringe din sommerferie, ikke? Forkert! At være syg er ikke sjovt, og selvom det kan sætte et ægte dæmper på dine varme vejrplaner, vil du ikke have skændselspartiet til at gå længere end det skal.

Hvordan man kan slippe af med en kold nat

Hvordan man kan slippe af med en kold nat

På trods af fremskridt inden for moderne medicinsk videnskab forstyrrer forkølelsen os stadig. Variationer i sygdommen sikrer et bredt udvalg af symptomer og hyppige infektioner år efter år. Selvom der ikke er fundet nogen pålidelig kur mod kulden, er der blevet ordineret et bredt antal traditionelle behandlinger - mange ofte familiehemmeligheder - for at hjælpe med at bekæmpe forkølelsen.

Del: