Stressball øvelser

Stressball øvelser

Ved hjælp af en stresskugle - et skum eller en gelfyldt kugle, som giver en vis modstand mod tryk - kan reducere stress og styrke hånd og håndled muskler. Fordelene ved stressreduktion er umiddelbare, men styrkelse af muskler er også en god måde at forebygge gentagne belastningsskader, karpaltunnelsyndrom og andre hånd- og håndledsproblemer forårsaget af overforbrug og svækkede muskler. Gør disse enkle øvelser på dit skrivebord eller i korte pauser.

HÃ¥ndled Styrke

Klem bolden for et tal på tre, og slip derefter på dit greb. Gentag op til 20 gange til et punkt af træthed. Dette øger grebstyrken gennem håndleddet og frigiver spændinger.

Fingre og tommelfingerstyrke

Klem bolden med tommelfingeren og hver finger, en ad gangen. Knus derefter bolden mellem fingrene, så tommelfingeren hviler. Hold hver knivspids for et tal på tre og gentag op til tyve gange eller til udmattelsespunktet.

Stress Release og Palm Massage

Roll bolden mod et bord. Gentag frem og tilbage bevægelsen op til tyve gange med hver hånd. Denne handling involverer muskler op i hele armen, samtidig med at der er let massage til fingrene, håndfladen og håndleddet.

Drej og træk

Hold bolden med begge hænder, vrid hver hånd i modsatte retninger, som om du forsøger at fjerne den. Gentag op til tyve gange, og vend derefter retningen af ​​vridningen. Dette involverer hele hånden såvel som håndleddet, endnu en gang at styrke under lindring af stress.

Del:
Kommentarer